Aho: Joukkueella erinomainen asenne

Inter pelasi torstaina kauden seitsemännen Veikkausliiga ottelun VPS:aa vastaa. Inter teki ottelussa vain tarpeellisen ja voitti ottelun peruspelin jälkeen 2-0.

Inter toisen maalin pilkulta viimeistellyt Joni Aho myönsi ottelun jälkeen, että jalka alkoi pikkuisen painaa.

-Kentällä oli vähän väsymystä havaittavissa. Ottelun vauhti ei noussut missään vaiheessa päätä huimaavaksi. Asennetta riitti kaikesta huolimatta, sanoi kauden ensimmäisen maalin viimeistellyt Aho.

Interin pelaaminen lopahti ehkä hieman avausjakson viimeisellä vartilla, mutta toiselle jaksolle löytyi Kiikon mukaan jälleen vauhtia.

-Toisella jaksolla me pelasimme jälleen hyvin. Paikkoja olisi kieltämättä ollut myös lisämaaleihin, mutta tällä kertaa niitä ei nähty, totesi Aho.

Aho pääsi itse viimeistelemään ottelun toisen maalin rangaistuspotkusta. Rankkari veto Ahon kohdalta oli ennalta sovittu juttu.

-Olimme sopineet ennen peli, että vedän rankkari, jos sellainen tulee. Itse rankkari sujui suunnitelmien mukaan, kertasi Aho ottelun jälkeen.