Aati Marttinen jatkaa FC Interissä

FC Interin oma kasvatti Aati Marttinen nähdään Inter-maalilla jatkossakin, sillä seura ja Marttinen ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

Pian 22-vuotias maalivahti debytoi Veikkausliigassa Inter-paidassa jo kaudella 2016. Marttinen on kerryttänyt kokemusta myös Kakkosen ÅIFK:ssa ja Peimari Unitedissa farmisopimuksella. Kauden 2018 Marttinen pelasi lainalla Ykköstä pelanneessa Hakassa. Päättyneellä kaudella Marttinen nähtiin Interin maalilla kuudessa Veikkausliigaottelussa, joista neljä päättyi Interin voittoon.

Päävalmentaja José Riveiro pitää Marttisen nousua entistä suurempaan rooliin hyvin mahdollisena.

– Aati on yksi potentiaalisista omista pelaajistamme. Tuleva kausi tulee olemaan hänelle todella tärkeä. Viime kaudella hän teki loistavaa työtä, kun joukkue tarvitsi häntä, harjoitellen kovasti ja kehittyen läpi kauden. Olen varma, että ensi vuonna hän tulee tosissaan kilpailemaan avauspelaajan roolista, Riveiro kiteyttää.

Myös Marttinen itse odottaa jo tulevaa kautta.

– On helppoa jatkaa tutussa organisaatiossa, johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Uskon, että tuleva kausi tehdään töitä kuluneella kaudella opittuun tapaan. Erona on vain, että tällä kertaa haetaan sitä kirkkainta. Henkilökohtaisesti lähden myös tavoittelemaan suurempaa vastuuta joukkueessa, Marttinen summaa.

Marttisen lisäksi Interillä on vähintään kauden 2020 kattavat sopimukset Juuso Hämäläisen, Aleksi Paanasen, Elias Mastokankaan ja Álvaro Muñizin sekä Norjassa lainalla olevan Benjamin Källmanin kanssa.

Interin jättävät aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi Daan Klinkenberg sekä Miro Tenho. Inter toivottaa Mirolle ja Daanille onnea tuleviin haasteisiin!

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit