A-juniorit voittoon LoPasta, B tasapeliin paikallispelissä

(Kuva: Pia Kankare)

Viikonloppuna pelattiin B-junioreiden (P17) paikalliskamppailu FC Inter – TPS, joka päättyi tasatulokseen 2–2.

Seuraavassa vastuuvalmentaja Jami Walleniuksen kommentit:

– Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, pysyimme hyvin pelisuunnitelmassamme ensimmäisen jakson ja 20 minuuttia toista jaksoa. Pääsimme Nils Pohjanheimon maalilla johtoasemaan ja Daniel Petre lisäsi johtoamme 2–0 ensimmäisen jakson loppupuolella.

– Valitettavasti johtoasemamme ei kestänyt loppuun saakka vaan TPS tuli tasoihin, kun toista jaksoa oli jäljellä noin 20 minuuttia. Peli oli normaali paikallispeli, jossa molemmat osapuolet yrittivät loppuun saakka.

– Pelissämme näkyy vielä ajoittain hetkiä, jolloin ajatus siitä miten peliä pitää pelin eri vaiheissa pelata, on vähän vielä kadoksissa, mutta kokonaisuuteen voimme olla tyytyväisiä. Käymme tarvittavat asiat läpi joukkueen kanssa ja pyrimme parantamaan niitä seuraavaan peliin. Erityisesti olen tyytyväinen, miten 07- syntyneet Valtteri Berg ja Oskari Inkeroinen esiintyivät edukseen ensimmäisessä B-SM-karsintapelissä. Pelaajat tulivat mukaamme nopealla aikataululla, siitä suuri kiitos 07-valmennukselle, Wallenius kertoi.

Myös A-junnut (P20) pelasivat viikonloppuna. Lauantain vierasottelusta Lohjan Palloa vastaan lopputuloksena 1–2-voitto FC Interille. Maaleista vastasivat Leevi Liikanen ja Jasper Yrjas.

Vastuuvalmentaja Jari Lähde kommentoi peliä seuraavasti:

– Myöhäisillan ottelu oli haastava suoraviivaista kotijoukkuetta vastaan. Nousimme kuitenkin tappioasemasta ohi ja voittoon, mikä on sitoutuneen joukkueen ansiota. Sovitut asiat näkyivät pelissä ja mahdollisuudet olivat useampaan maaliin ensimmäisellä jaksolla. Pallonhallinta oli selvästi Interillä, kuten pitääkin olla.

– Emme tehneet maalia ja vastustaja saikin vaarallisen paikan ihan ensimmäisen puoliajan loppuun. Maalivahti Inkeroisen loistopelastus piti tilanteen tauolle tasoissa. LoPan mentyä johtoon toisen jakson alussa jatkoimme maltillisesti pelaamistamme ja ansaitusti saimme tarvittavat maalit. Koko joukkueen voitto, mutta pakko nostaa esille Jasper Yrjas jonka työmäärä ottelussa oli esimerkillinen ja valtava.

– Sunnuntai lepoa ja maanantaina treeniviikko käyntiin kohti lauantaina pelattavaa sarjapeliä TPS vastaan. Kiitos edustusjoukkueelle, erityisesti reserville sekä myös B- junioreiden valmennustiimeille viikoittaisista keskusteluista sekä yhteistyöstä pelaajaliikenteen suhteen, Lähde nostaa esiin.

Tulevat ottelut
P20: lauantaina 12.3. klo 14.15 Turku Energia Areenalla FC Inter – TPS
P17: lauantaina 12.3. klo 13.00 Vantaalla VJS – FC Inter

Sivu päivitetty 09.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit