18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta, jossa hän on pelannut edelliset 10 kautta.

Joonas Kekarainen on pelannut KäPa:ssa juniorista asti ja nousi seuran edustusjoukkueeseen B-juniori-ikäisenä kaudelle 2022. Kaudella 2023 Kekarainen pelasi KäPa:n riveissä Ykköstä ja sarjakauden aikana hän onnistui maalinteossa kerran, ja jakoi seitsemän maalisyöttöä. Vuonna 2005 syntynyt keskikenttäpelaaja on tällä hetkellä oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiä. Kekarainen on kuulunut myös nuorempana juniorimaajoukkueiden pelaajistoon.

Interin päävalmentaja Jarkko Wiss on tyytyväinen kauden 2024 ensimmäiseen uuteen pelaajasopimukseen.

– Joonas on työteliäs ja monikäyttöinen keskikentän keskiakselin pelaaja. Hän kuuluu ikäluokkansa maajoukkueen vakikalustoon ja on osoittanut pysyvänsä myös kansainvälisessä temmossa mukana. Menneellä kaudella hän esiintyi Ykkösessä KäPa:n nuoressa joukkueessa eri rooleissa tasaisen vahvasti. Hän on kirjauttanut tilillensä monta syöttöpistettä, mikä kertoo hyvästä pallotaidosta ja monipuolisesta syöttövalikoimasta, Wiss kertoo uudesta hankinnasta.

Sivu päivitetty 02.05.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit