1.5.2007

Aho odottaa mielenkiinnolla Oulu-ottelua

FC Interin oikea laitapuolustaja Joni Aho odottaa mielenkiinnolla torstaina pelattavaa AC Oulu-ottelua. Eniten Aho kiinnostaa nähdä millainen joukkue Oululla on tällä hetkellä jalkeilla.

-Odotan mielenkiinnolla Oulun kohtaamista, sillä vastassa on varmasti eri pelaajia kuin viimeksi, viittaa Aho maaliskuun lopussa pelattuun Liigacupotteluun.

AC Oulu nappasi edellisessä ottelussaan tasapelipisteen HJK:n kotikentältä Finnair Stadiumilta. Tämä kertoo Ahon mukaan siitä, että oululaisilla on jalkeilla iskukykyinen ryhmä.

-Moni joukkue ei hae HJK:lta vieraspisteitä. Tämä on merkki siitä, että Oululla on tällä hetkellä jalkeilla hyvä joukkue, tunnustaa Aho.

Aho haluaa ennen ottelua nostaa esille häntä vastaan todennäköisesti Oulun vasemmalla laidalla pelaavan Rafinhan. Hän on esittänyt kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa hyviä otteita, mutta Aholla löytyy keinot miehen pysäyttämiseen.

-Rafinha on vaarallinen pelaaja pallon saadessaan. Hän on huhujen mukaan esittänyt kauden ensimmäisissä otteluissa hyviä otteita, mutta kyllä hän on pysäytettävissä. Tila pois, siitä ei kukaan taitava pelaaja pidä, paljastaa Aho suunnitelmiaan.

Inter hakee Oulusta kauden ensimmäistä vierasvoittoa. Voitto on myös Ahon mielessä, mutta joskus voi myös tasapeli olla hyvä tulos.

-Totta kai tavoitteena on voitto, mutta joskus myös tasapeli on hyvä suoritus. Katsotaan miten ottelu lähtee liikkeelle, pyörittelee Aho.

Viime kaudella itsensä Veikkausliigassa läpi lyöneelle Aholle AC Oulua vastaan pelattava ottelu on uran 19. Veikkausliigassa. Maaliverkko on hänen toimestaan heilunut kerran.

J.M 2.5.2007