27.6.2017

A-SM: Kärkitaistelu Inter-TPS keskiviikon jännäri

Huomisessa ottelussa pelataan suurista pisteistä, sillä vastakkain ovat kovakuntoiset sarjanelonen FC Inter ja sarjaa johtava TPS. Palloseura on pelaamistaan seitsemästä ottelusta voittanut viisi, kertaalleen joukkue on tasannut pisteet ja hävinnyt. Pisteitä mustavalkoraidoilla on 19, potissa on mukana kolme lähtöpistettä karsintasarjan voitosta. Sinimusta isäntäjoukkue FC Inter on pelannut niin ikään seitsemän ottelua, joista on napattu neljätoista pistettä neljällä voitolla ja kahdella tasapelillä. Yksi sarjapeli on ollut Interille tappiollinen. Varsinaiseen SM-sarjaan Inter lähti lähtöpisteittä, sijoituttuaan karsintasarjassa neljänneksi.

Joukkueet pelasivat keskinäisen karsintasarjan ottelunsa jo helmikuun alussa. Ottelu oli kaksijakoinen TPS:n ollessa avausjaksolla huomattavasti vahvempi. Inter heräsi tuossa ottelussa pelaamaan vasta toisella jaksolla 0-3 tappiotilanteessa. Kovan kirin ansiosta Inter nousi maalin päähän Lassi Viholaisen ja Ansu Sherrifin maaleilla, mutta tasapeliin asti rutistus ei riittänyt.

Huominen peli on kummallekin joukkueelle viimeistä edellinen ennen reilun kolmen viikon pituista kesätaukoa. Ottelusta on varmasti odotettavissa tasainen ja jännittävä, paikallispelin tunnelatauksen lisäksi pelissä Interillä on mahdollisuus tasoittaa kärkiasetelmaa kun TPS:llä puolestaan on mahdollisuus vankistaa sarjajohtoaan tauolle mentäessä.

Kupittaa 7, keskiviikko 28.6., kello 16.15. FC Inter-TPS.

Ottelussa järjestetään puffettitarjoilu. Ilmainen sisäänpääsy.