20.5.2017

A-SM: Interille voitto Lahdesta

FC Inter oli saanut matkaan mukaan edustusjoukkueesta Arttu Hoskosen, joka pelasi ottelussa 89 minuuttia. Siitä huolimatta Interin puolustus vuoti jo ottelun toisella minuutilla kun Sakari Jokinen teki isännille 1-0 johtomaalin. Inter oli ikään kuin unessa ottelun alussa. Mutta tahti parani. Ensimmäisellä puoliajalla ei lisää maaleja tehty.

– Meidän aloituksemme oli tahmea. Tarjosimme Lahdelle mahdollisuuden maalintekoon ja he käyttivät mahdollisuutensa. Reaktiomme oli kuitenkin hyvä. Pelasimme kärsivällisesti ja saimme ensimmäisellä puoliajalla luotua pari hyvää maalipaikkaa. Tauolle mentäessä olimme joka tapauksessa maalin tappiolla, David Moore kertasi ottelun avauspuoliskoa.

Toinen puoliaika alkoi Interin osalta ensimmäistä huomattavasti paremmin. Inter onnistui kaksi kertaa maalinteossa, tasoitus 1-1 syntyi 56. minuutilla ja voittomaali 2-1 64. minuutilla. Tasoitusmaali sai alkunsa nopeasta vasemman laidan hyökkäyksestä. Lassi Viholainen eteni vahvasti ja lähetti ristipallon maalin edustalle josta Markus Blomqvist ohjasi pallon maaliin. Voitto-osuma oli myös nopean hyökkäyksen sseurausta. Pallonriiston jälkeen pari nopeaa syöttöä ja Joni Lehto laukaisupaikkaan. Laukaisu maalivahdin yli ja verkko verkko soi.

– Tämä ottelu oli taas joukkueeltani oikein hyvä esitys. Joukkueesta löytyi hienoa voitontahtoa ja jälleen kerran kypsää asennetta, Moore summasi tunteitaan pelin jälkeen.

Ensi viikon sunnuntaina Inter pelaa kotiottelun vastustajanaan sarjakolmonen FC Espoo.