A-SM: Interille hieno voitto Seinäjoelta

Valmentaja David Moore kertoi että ottelu lähti heti alusta käyntiin Interin toiveiden mukaisesti. Peliin lähdettiin 4-4-2 muoodostelmalla ja kärkeen laitettiin Elias Untamala sekä Markus Blomqvist. Kumpikin esiintyi kentällä hyvin vahvasti pohjustaen Interin voiton. Mooren mukaan joukkue oli vahva kaksinkamppailuissa voittaen paljon palloja ja luoden runsaasti maalipaikkoja ennen kaikkea avausjaksolla. Ensimmäisessä maalissa onnea oli mukana sillä kotijoukkue toimitti pallon omaan maaliin. Saman tien johto-osuman jälkeen SJK:n onnistui tasoittaa ottelu. Inter jatkoi pelin hallintaa ja teki ennen taukoa vielä kaksi maalia. Matias Simola 1-2 puolen tunnin kohdalla ja Elias Untamala teki taukolukemiksi 1-3 kun avausjaksoa oli seitsemän minuuuttia pelaamatta.

Toinen jakso alkoi Interin osalta vahvasti. Neljä minuuttia tauon jälkeen Jani Luoma teki Mooren mukaan suuren maalin. Jani Luoman peliesitys kokonaisuudessaan sai David Mooren myhäilemään tyytyväisyyttään. Kolmen maalin johto sai Interin pelaajat rauhoittamaan peliään, samalla kun SJK:n viiden pelaajan keskikenttä sai pelinsä vapautumaan ja ote siirtyi isännille. Parikymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä SJK onnistui maalinteossa, kaventaen loppulukemiksi 2-4. David Mooren mukaan Interillä ei ollut minkäänlaista hätää vaan peli pysyi hyvin kontrollissa. Voiton myötä Inter pysyy vahvasti mukana kärkikahinoissa.

Seuraavilla kierroksilla Interillä on tiedossa todella kovat pelit. Viikon kuluttua matkustetaan Helsinkiin aina vaikean HIFK:n vieraaksi ja juhannuksen jälkeen kotikentällä on tiedossa paikallinen voimainkoitos kun vastustajaksi asettuu tämän hetkinen sarjaykkönen TPS. Tuolloin Kupittaa 6:n reunoille odotetaan runsaasti kannustusta!