Inter lähti otteluun nuorella miehistöllä, sillä maanantaina muutama A-nuori on tulessa Inter 2:n asussa. Valmentaja Mooren mukaan nyt oli hyvä tilaisuus antaa nuorille arvokasta kokemusta vanhemman ikäluokan peleistä.

Mooren mielestä isännät aloittivat ottelun vahvemmin, mutta vahvalla puolustuspelaamisella sinimustat onnistui pitämään Hifkin poissa maalintekopaikoilta. Vähitellen Inter pääsi mukaan peliin lisäämällä tempoa ja maalitilanteita ruvettiin saamaan aikaiseksi. 35 minuutin kohdalla Inter teki David Mooren mukaan kauden komeimman maalinsa. Pallo liikkui nopeasti puolustuksesta keskikentälle ja siitä eteenpäin hyökkäykseen Lassi Viholaiselle, joka teki itselleen tilaa rangaistusalueen rajalla ja laukoi pallon maaliin. Tauolle siirryttiin Interin 1-0 johdossa.

Toinen jakso alkoi Interin kannalta murheellisesti. Heti puoliajan alkuun HIFK päästettiin etenemään rangaistusalueelle eikä puolustus onnistunut estämään isäntien kärkästä hyökkääjää ohjaamaata palloa maaliin. Tasoitusmaalin jälkeen isännät halitsivat peliä ja loivat Interin pelaajille jatkuvaa painetta.

– Ottelun lopun paineessa osoitimme selkärankamme kestävän ja onnistuimme taistelemaan pisteen kotiintuomisiksi, David Moore kiitteli joukkuettaan.

Seuraavaksi Interin A-junioreilla on tiedossa suuri ottelu. Juhannuksen jälkeen kotiottelussa kohdataan sarjaa johtava paikallisvastustaja TPS.