– Tiedossa oli kova ottelu, KaaPo on niitä joukkueita joka ei anna mitään ilmaiseksi vaan pelaa aina loppuun asti. Teroitin pojille että meidän on pidettävä pallo liikkeessä ja pelattava omaa peliämme niin pystymme luomaan riittävästi paikkoja ja voittamaan ottelun, David Moore kommentoi.

Loppujen lopuksi pelissä kävi juuri niin kuin David Moore suojateilleen kertoi, mutta helpolla sinimustat eivät päässeet. Kotijoukkue KaaPo puolusti tarkasti laskeutuen hyvin alas kenttäpuoliskollaan. Inter piti palloa ja yritti päästä maalipaikoille, mutta usein näytti siltä että sinimustat hyökkääjät hukkuvat keltaiseen paitamereen, sen verran ahdasta isäntien puolustusalueella oli. Silloin kun paikka avautui Interin viimeistely-yritykset tyrehtyivät turhaan pallon asetteluun ja aikailuun.

Lopulta ensimmäisellä puoliajalla paikka aukesi Interin johtomaalille. Jani Luoman oikea-aikainen pyrähdys puolustuksen selustaan antoi hänelle mahdollisuuden ottaa korkean syötön haltuun, asettaa pallon oikealle jalalle ja pyssyttää Interille 1-0. Jani Luomalle kauden 11. maali ja maalipörssin jaettu toinen sija.

Jakso jatkui Interin pallon hallinnalla mutta myös KaaPo onnistui hätyyttelemään Onni Sillanpäätä Interin maalilla. Lähellä tasoitusta isännät olivat puoliajan viimeisillä sekunneilla kun Inter ei onnistunut putsaamaan maalin edustaa mutta tällä kertaa keltapaidat sohivat pallon niukasti ohi.

Toiselle puoliajalle KaaPo vaihtoi kaksi pelaajaa ja tuli ärsytettynä kentälle. Jakso vanheni kymmenisen minuuttia kun Inter-puolustus ei pystynyt kunnolla purkamaan tilannetta rangaistusalueellaan vaan pallo ajautui pariinkymmeneen metriin keltapaidan jalkoihin. Tältä lähti kova laukaus boksiin jossa Jonatan Guseff sai jalkansa väliin ohjaten tasoituksen 1-1.

– Ensimmäinen puoliaika oli meidän hallintaa. Toisella jaksolla KaaPo aloitti vahvasti ja tasoitti. Me osoitimme kuitenkin taitomme ja vahvuutemme pelaten omaa peliämme ja teimme voittoon tarvittavat osumat, Moore kertasi toisen puoliajan tapahtumia.

Tasoituksen jälkeen peli oli hetken aikaa hakusesssa, kunnes Inter teki ensimmäisen vaihtonsa 71 minuutin kohdalla. Vaihdon jälkeen peli jatkui Interin sivurajaheitolla oikealta laidalta. Parilla nopealla siirrolla pallo oli pelattu vasempaan laitaan vauhdissa olleelle Lassi Viholaiselle joka eteni boksiin ja sijoitti 2-1 oikeaan alakulmaan. Käytännössä ottelu ratkesi tähän osumaan. Lassi Viholainen teki vielä 3-1 viisi minuuttia myöhemmin täysin identtisellä maalilla kevätkierroksen ottelussa tekemälleen maalille. Vasemmalta laidalta leikaten keskelle rangaistusalueen rajaa pitkin ja kova laukaus juoksusta maalin oikeaan kulmaan. Tämä osuma on Viholaisen kauden seitsemäs. Huomion arvoista on se, että osumista viisi on tehty KaaPon verkkoon.

– Olen erittäin tyytyväinen tähän tulokseen. KaaPo puolustaa agressiivisesti ja hyökkää hyvin suoraviivaisesti nopeilla pitkillä palloilla, kun me puolestamme pyrimme etenemään pelaamalla. KaaPon pelityyli teki pelaamisen heitä vastaan hankalaksi, siksi olen lopputulokseen niin tyytyväinen, David Moore myhäili. Ja, tietenkin sarjajohto lämmittää mieltä, Moore jatkoi leveästi hymyillen.