6.8.2017

A-SM: Inter maanantaina Kaarinaan

A-nuorten SM-sarja on tällä hetkellä hyvin mielenkiintoisessa vaiheessa. Viikonlopun kierroksella taulukon peräpään joukkueet yllättivät kärkipään joukkueet ja näin Interille avautui mahdollisuus nousta sarjan kärkeen maanantain vieraspelissä, voittamalla KaaPon. Tappio puolestaan tarkoittaisi sitä, että KaaPo nousisi Interin kanssa tasapisteisiin. Tällä hetkellä taulukon viiden kärki on kahden pisteen sisällä. Tasaista siis on!

Joukkueet kohtasivat toisensa varsinaisen SM-sarjan avauskierroksella huhtikuun lopussa. Ottelusta muodostui todellinen maalintekokilpailu, joka ratkesi vasta ottelun loppupuolella Interin 6-3 voittoon. Tuossa ottelussa Interin riveissä kunnostautui Lassi Viholainen hattutempullaan.

Avauskierroksen jälkeen Inter ja KaaPo ovat edenneet tasatahtiin ja ottaneet sen jälkeisistä peleistä yhtä paljon pisteitä. Huomattavaa on myös että kumpainenkin lähti SM-sarjaan ilman lähtöpisteitä. Edellisellä kierroksella KaaPo tasasi pisteet Seinäjoella 2-2 tuloksella, kun Inter kotoisella Kupittaalla kaatoi JJK:n 7-0. Jani Luoma nosti osakkeitaan maalipörssissä takomalla hattutempun.

Odotettavissa on kahden kovan hyvätasoinen kohtaaminen. Siinä on riittävän hyvä syy täyttää Kaarinan keskuskentän katsomo, tunnustaa väriä ja antaa tuki oman seuran lahjakkaalle nuorisokaartille!

Kaarinan keskuskenttä kello 18.30, maanantaina 7.8.