30.7.2017

A-SM: Inter – JJK maanantaina

FC Inter päätti kevätkauden voitokkaasti vieraskentällä Jyväskylässä nimenomaan JJK:ta vastaan. Ottelun lopputulos oli 3-0 mutta siitä huolimatta valmentaja David Moore ei ollut peliin kovinkaan tyytyväinen, sillä ottelussa tuhlattiin runsaasti hyviä maalipaikkoja.

Maanantain pelissä toivon mukaan paikoista tehdään maaleja, sillä Interin osakkeet sarjassa ovat hyvässä kurssissa. Isännät ovat taulukossa pelin muita vähemmän pelanneena neljäntenä ja voittamalla ottelun sarjasijoitus nousee pykälällä. Voittamalla vähintään kolmella maalilla Inter nousisi toiseksi aivan johtavan TPS:n kantaan. Ottelusta on lupa odottaa voittoa sillä JJK on yhdeksästä ottelustaan onnistunut pelaamaan kaksi tasapeliä, loput on hävitty maalieron ollessa murheellisesti 3-34.

Ottelusta tekee mielenkiintoisen myös kysymys pelaako Tatu Varmanen. Inter hankki Tatun riveihinsä täksi kaudeksi ja hänet lainattiin Jyväskylään saamaan peliaikaa. Loukkaantuminen pilasi Jyväskylä-session ja nuori mies on takaisin Interissä. Varmasella on alkuun luvassa peliaikaa A-nuorissa, pääsemmekö tutustumaan häneen jo JJK-ottelussa? Se selviää maanantaina 31.7. kello 16.15 alkaen Kupittaa 6:n nurmella