A-junnuille voitto ja B-junioreille tasapeli viikonloppuna

Interin A-junioreilla oli onnistunut visiitti Kuopioon lauantaina. Joukkue voitti KuPS:aa vastaan pelatun ottelun komeasti 0-2(0-1). Interin maaleista ottelussa vastasivat Kaarlo Parkkinen ja Markus Blomqvist.

Inter sai otteluun hyvän alun. Peliä ei ollut pelattu kuin kuusi minuuttia, kun joukkue siirtyi johtoon. Maalista vastasi keskikenttäpelaaja Kaarlo Parkkinen. Toinen maaleista nähtiin heti toisen jakson alussa Markus Blomqvistin toimesta.

– Tämä voitto ei tullut helpolla. Kentällä oli kaksi hyvää joukkuetta ja onnistuimme taistelemaan mielestäni ansaitun voiton, kommentoi joukkueen valmentaja Daniel Osinachi ottelua.

A-junnujen tapaan myös Interin B-juniorit onnistuivat hyvin viikonloppuna. Helsingissä HJK2 vastaan pelattu ottelu päättyi 1-1(0-0). Interin maalista vastasi Hannu Kuusisto.