A-juniorit voittoon maali-iloittelussa

29.4.2017

Inter sai otteluun onnekkaan avausmaalin pelikellon käydessä seitsemättä minuuttiaan. KaaPon maalivahti pudotti helpon näköisesti keskityspallon suoraan Jani luoman jalkoihin, tämä kiitti ja toimitti pallon maaliin.

Avausmaalin jälkeen kotijoukkue vyörytti tasaisesti hyökkäyksiiään ja varsinkin vasemmalta laidalta vieraiden puolustusta koeteltiin. Vajaan puolen tunnin kohdalla Inter teki neljän minuuti sisään kaksi maalia, viimeistelijöinä Lassi Viholainen ja Joni Lehto. Tässä vaiheessa kaikki vaikutti niin helpolta.

– Onnistuimme pelaamaan palloja linjojen väliin ja vastustajan selustaan. Tämä toimi hyvin ensimmäiset 40 minuuttia. Sen jälkeen ote herpaantui, sanoi joukkueen valmentaja David Moore.

Interin maalivahdin ja puolustuksen sekaannuksen jälkeen vierasjoukkueen Daniel Hörkkö nappasi pallon ja siirsi sen maaliin. Tämän jälkeen avausjakson viimeisellä minuutilla rike boksissa, pallo pilkulle ja Hörkön lapikkaasta maaliin, tilaanteeksi 3-2.

Ottelun tauolla Inter rauhoitti tilanteen. Joukkue saikin jälleen nopeasti juonesta kiinni ja hallitsi kenttätapahtumia selkeästi. 58 minuutin kohdalla kotijoukkue siirtyi 4-2 johtoon Lassi Viholaisen vahvan esityksen jälkeen. Viholainen sai hyvän pystysyötön vasempaan laitaan, karisti ahdistelijat kannoiltaan, leikkasi keskelle huijaten koko puolustuslinjan ja esitti vielä kylmän harkitun viimeistelyn.

KaaPon onnistui vielä hetkeä myöhemmin kaventaa lukemiksi 4-3 Aleksi Segermanin toimesta. Peli oli joka tapauksessa Interin hallinnassa ja Elias Mastokankaan maalilla sekä Lassi Viholaisen kolmannella osumalla sinetöitiin avauskierroksen voitto kotijoukkueelle.

Inter-luotsi Moore oli joukkoihinsa hyvin tyytyväinen.

– Kentällä oli nuori joukkue, kokoonpanossamme oli monta B-junioria ja me pelasimme näin kypsästi. Joukkueena pelasimme erinomaisesti, Moore kiitteli joukkuettaan.

Alla kooste Interin ja KaaPo:n välisestä ottelusta.