A-juniorit voittivat SalPa:n reilusti

Interin A-juniorit ottivat sunnuntaina pelatussa SM-karsintasarjan ottelussa puhtaan 4-0(1-0) voiton SalPa:sta. Voitan takasi joukkueen toisen jakson vahva peliesitys, jonka aikana syntyi peräti kolme maalia. Voitto nosti Interin sarjataulukon kolmannelle tilalle.

Ottelun ensimmäinen jakso oli siis melko tasainen. Inter onnistui kuitenkin menemään ottelussa johtoon Markus Blomqvistin maalilla. Toisella jaksolla Juha Lipposen suojatit nostivat jalan kaasulta ja menivät ottelussa lopulta menojaan. Oskari Lehtinen teki 2-0 maalin tunnin kohdalla ja Lassi Viholainen ratkaisi ottelun kahdella pikamaalillaan 70. ja 72. minuuttien kohdalla.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä vaisu. Toisella jaksolla pojat pääsivät jo lähemmäs tasoaan, eikä SalPa:lla ollut lopulta mahdollisuuksia pysyä ottelussa mukana. Ansaittu voitto meille, summasi valmentaja Juha Lipponen ottelua.

Interin ottelut SM-karsinnassa jatkuvat viikon kuluttua maanantaina (6.3.) FC Espoon vieraana.