Interin A-junioreiden vahva avausjakso ei riittänyt lopulta voittoon asti FC Espoon vieraana maanantaina. Ottelu päättyi lopulta 2-2(1-2) tasatulokseen.

Inter oli selvästi niskan päällä avausjaksolla. Joukkue meni kahden maalin johtoon Markus Blomqvistin ja Lassi Viholaisen maaleilla. Espoolaiset kavensivat avausjakson lopulla Bledar Kelmendin maalilla. Toisella jaksolla, pelin 53. Minuutilla Jasin-Amin Assehnoun tasoitti loppulukemat.

– Olimme pelissä suvereeneja ensimmäisellä jaksolla ja menimme ansaitusti kahden maalin johtoon. Toisella jaksolla Espoo sai peliä hallintaan keskikentällä ja tuli tasoihin. Vähän tappion maku ottelusta jäi, myönsi Albion Ademi ottelun jälkeen.

Tasapelistä huolimatta Inter jatkaa sarjataukukossa kolmannella sijalla. Joukkueen seuraava ottelu on ohjelmassa sunnuntaina 12.3. kotikentällä KaaPo:a vastaan.