A-juniorit suoraan SM-sarjaan, B-juniorit jatkokarsintaan

Sekä A- että B-juniorit pelasivat tasan lauantaina SM-karsintojen viimeiset ottelunsa. A-junioreille 1-1 -tasatulos PK-35:ta vastaan riitti pääsyyn suoraan SM-sarjaan. Kotijoukkueen onneksi PK-35 ei onnistunut muutamista hyvistä maalintekopaikoistaan, joten erityisesti toisella jaksolla hieman niskanpäällä ollut vierasjoukkue ei saanut voitto-osumaa ja joutuvat hakemaan vielä karsinnasta vauhtia. FC Interin Markus Blomqvist vei ensimmäisellä jaksolla kotijoukkueen johtoon Albion Ademin esityöstä, mutta muutoin koko kotijoukkue oli ratkaisupelissä vaisu. Kentän paras oli ylivoimaisesti erotuomari Jouni Hyytiä, jonka rauhallisista otteista moni nuorempi voisi ottaa paljon oppia.

B-junioreiden ottelussa FC Inter ja Honka tarjosivat sitä vastoin paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kaksi kertaa FC Inter meni johtoon, mutta Honka tuli molemmilla kerroilla rinnalle. Tasapeli tuotti FC Interille viidennen sijan SM-karsinnassa, mikä tarkoittaa, että ensi viikonloppuna se kohtaa kotikentällään Pohjoislohkon kuudennen joukkueen. Vastus selviää sunnuntaina, kun Pohjoislohkon viimeinen ottelu on pelattu. Tähän FC Interin B-junioreiden otteluun toivotaan paikalle runsaasti yleisöä kannustamaan joukkue SM-sarjaan.