31.7.2020

A-juniorit Hämeenlinnaan metsästämään avausvoittoaan SM-sarjassa

Interin A-juniorit matkaavat sunnuntaina Hämeenlinnaan tavoitteenaan hakea SM-sarjan avausvoittonsa (Kuva: Pia Kankare)

 

FC Interin A-juniorit jatkavat jälleen otteluitaan P20 SM-sarjassa. Sunnuntaina joukkue matkaa Hämeenlinnaan, jossa vastaan asettuu Hämeenlinnan Jalkapalloseura. Joukkueet kohtaavat toisensa jo toistamiseen tällä kaudella.

Inter ja HJS ovat toisilleen tältä kaudelta jo ennestään tuttuja, sillä joukkueet pelasivat samassa lohkossa SM-karsinnoissa. Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä käytiin kesäkuussa, jolloin Inter oli maalin verran parempi, ja voitti ottelun lukemin 0-1. Kamppailu sujui pitkään tasaisissa merkeissä, kunnes Inter onnistui iskemään voittomaalin noin kymmenen minuuttia ennen loppuvihellystä. SM-karsinnoissa Inter oli menestyksekkäämpi kuin HJS, ja sijoittui lohkossaan kolmanneksi. Viikonlopun vastustaja HJS pääsi SM-sarjaan vasta lohkon viimeisenä joukkueena eli kuudennelta sijalta. HJS on aloittanut SM-sarjan yhdellä voitolla sekä tappiolla. Viime ottelussaan hämeenlinnalaiset onnistuivat hakemaan pisteet Kuopion Palloseuralta 0-1 vierasvoitolla.

Interillä on kasassa kahden ottelun jälkeen yksi tasapeli ja yksi tappio. Avausvoitto on vielä saamatta ja sitä joukkue lähtee Hämeenlinnasta hakemaan.

-Tärkeistä pisteistä pelataan. Tasainen ja vaikea peli oli viimeksikin ja sellaista odotan myös tulevasta ottelusta. HJS iskee hyvin vastaan. Heillä on hyökkäyksessä nopeita pelaajia, minkä lisäksi heillä on myös vaaralliset erikoistilanteet, ennakoi Interin A-junioreiden vastuuvalmentaja Niko Valikainen.

Edellisessä ottelussa Interin A-juniorit taistelivat pisteen tasapelillä ottelusta Helsingin Jalkapalloklubia vastaan. Joukkue taisteli ja puolusti kovaa läpi ottelun, eikä antanut tuumaakaan periksi. Tätä periksiantamatonta kamppailua Valikainen toivoo joukkueeltaan myös tulevassa mittelössä.

-Meidän täytyy pysyä kärsivällisinä, liikuttaa palloa ja luoda tätä kautta tiloja. Pidetään sama asenne ja taistelutahto pelissä kuin viime ottelussa HJK:ta vastaan, minkä lisäksi meidän pitää parantaa pallollista peliämme, hän tiivistää.

 

Interin B1-juniorit pelaavat P17 Ykkösen ottelun Lohjan Palloa vastaan lauantaina Kupittaa 6:lla. B2-juniorijoukkue pelasi oman ottelunsa jo torstaina, kun FC Jazz kaatui vieraissa numeroin 1-2.


A-juniorit:
HJS – FC Inter 2.8.2020 klo 18.00 | Kauriala N

B1-juniorit:
FC Inter – LoPa 1.8.2020 klo 14.15 | Kupittaa 6