26.8.2017

A- ja B-SM: Tärkeitä pisteitä hakusessa

Interin B-nuoret pelaavat lauantaina Tampereella Ilvestä vastaan. B:n sarjataulukossa HJK ja Ilves ovat karkumatkalla mutta takana viisi joukkuetta, Inter mukaan lukien, hamuaa pronssimitaleita. Toukokuussa joukkueet kohtasivat Kupittaalla, ottelu päättyi tasapeliin 3-3. Vaikean alun jälkeen Inter otti komennon ja piti Ilvestä sillassa, mutta lisäajalla tamperelaiset onnistuivat harmittavasti tasoittamaan Interin omalla maalilla.

A-nuoret pelaavat sunnuntaina kello 16.15 alkaen Kupittaa 6:lla. Kyseessä on mestaruustaistelun kannalta hyvin tärkeä ottelu, vastustaja FC Lahti/YJ on yksi neljästä joukkueesta, jolla käytännössä on mahdollisuus nousta Suomen mestariksi. Taulukon kärjessä on TPS ja kaksi pistettä perässä kolmikko Inter, HIFK ja Lahti. Interillä on koko nelikon paras maaliero.

Kevätkierroksen ottelussa Inter oli vahvan toisen jakson ansiosta 2-1 parempi. Interin maalit tuossa ottelussa teki Markus Blomqvist ja Joni Lehto. Edellisellä kierroksella Inter voitti vieraskentällä PK-35/VJS YJ:n 3-0. Lahti voitti kotonaan SJK:n 2-1.

Huomenna sunnuntaina Kupittaalla on tarjolla kovatasoinen ottelu jonka ennakkoasetelmat ovat enemmän kuin herkulliset. Nyt on kaikki tuki ja kannustus paikallaan, joten kaikki jalkapallon ystävät paikalle tunnustamaan väriä. Jännitysnäytelmän lisäksi tarjolla pilvipoutaista loppukesän säätä, ilmainen sisäänpääsy sekä runsas puffetti.

Kello 16.15, Kupittaa 6, sunnuntaina 27.8. FC Inter-FC Lahti/YJ