15.9.2017

A-ja B-SM: Sunnuntai on pelipäivä

Sunnuntaina kello 14.15 Kupittaa 6:lla pelataan Interin tämän kauden tähän mennessä tärkein ottelu. Vastustajaksi tulee sarjakolmonen HIFK, joka on kolme pistettä Interin perässä sarjataulukossa. Tähtirinnat hävisivät yllättäen 0-2 Ilvekselle viime kierroksella, saman tien joukkueen mahdollisuudet mestaruuteen murenivat. Joukkue on joka tapauksessa kova, muutama pelaaja kuuluu Veikkausliigajoukkueen rinkiin. Hopeamitalit ovat sen ulottuvilla voitolla Interistä, joten tiedossa lienee kunnon taistelu ottelun voitosta.

Inter on pelannut tasaisen varmasti läpi koko kauden, napaten eniten pisteitä varsinaisessa SM-sarjassa. Viime kierroksella Inter voitti vaivatta SJK:n 4-2, ottelussa missä valmentaja David Mooren mukaan pelaaminen oli kuitenkin kaukana siitä miten olisi pitänyt pelata. Kuluneen viikon aikana on latauduttu ja pelisysteemiä on hiottu kuntoon. Pelaajat janoavat helsinkiläisistä voittoa. Voittamalla ottelun pelaajat varmistavat sen että viikon kuluttua TPS-ottelussa panoksena on Suomen mestaruus. Lisää jännitystä peleihin tuo se, pystyykö Jani Luoma tekemään lisää maaleja ja nousemaan maalipörssin voittoon. Tällä hetkellä hän on 18 osumallaan pörssin kakkosena maalin perässä TPS:n Mauro Severinoa.

Kupittaa 6, sunnuntaina kello 14.15 FC Inter – HIFK.

Interin B-nuoret matkustavat Ouluun. Sunnuntain ottelua isännöi OLS, joka on sarjataulukossa seitsemäntenä olevan Interin perässä yhden pisteen ja yhden sijoituksen. Viime kierroksella OLS pelasi tasan 1-1 sarjakolmonen FC Espoon kanssa, Interin hävitessä kotona Kuusysille 1-3. Inter havittelee vielä sijoitusta viiden parhaan joukossa.