23.9.2017

A-ja B-SM: Inter A hamuaa hopeaa

Varmistaakseen hopeamitalit Interin on voitettava TPS. Toivottavaa olisi että Interillä tällä kerralla olisi myös hieman onnea viimeistelyssään, edellisessä pelissä pallo pysähtyi harmittavasti maalipuihin tai vastustajan lihamuuriin. Vastustaja oli puolestaan ärsyttävän tehokas onnistuen käytännössä kahdesta maalipaikasta iskemään kaksi maalia.

– Jalkapallo on sellainen peli että siinä tarvitaan myös jonkin verran tuuria että paikan tullen onnistutaan maalinteossa, kapteeni Mikke Louhela totesi HIFK-ottelun jälkeen ja jatkoi, me emme saaneet omista paikoista sisään kun vastustaja taas rokotti kahdesta kolmesta paikasta kaksi kertaa.

Samaan hengenvetoon kävi kuitenkin selväksi että mestaruusmahdollisuuden menettämisen tuoma raskas pettymys pyyhkäistään pois mielestä ja TPS-ottelussa kaikki pelaa täysillä kaupungin herruudesta ja hopeamitaleista. TPS kaadetaan seuraavassa pelissä.

– Kapteenina minun ei tarvitse äijille mitään ihmeellistä sanoa, kaikki tietää mitä tehdä. Tepsi luulee että täältä tulee helppo Inter ja että me kaikki olemme ihan maissa, mutta ne saa nähdä että täältä tulee todella kova porukka vastaan, Mikke Louhela uhkui joukkueensa taistelutahtoa.

Joukkueen valmentaja David Moore muistutti siitä että kausi jatkuu vielä ottelun verran eikä suinkaan päättynyt HIFK-tappioon. Hän antaa tunnustusta joukkueen halulle ja kyvylle jatkuvasti tehdä asioita paremmin ja haluta enemmän.

– TPS-pelit ovat sellaisia että ne sytyttävät aina, niissähän kisataan siitä kumpi joukkue on kaupungissa vahvempi. Minut tekee todella tyytyväiseksi tässä joukkueessa esiintyvä ”never die mentality”, tämä porukka ei koskaan luovuta. Pettymyksestä huolimatta joukkueemme lähtee täysillä taistelemaan sunnuntain peliin ja uskon voittoomme, Moore valoi uskoa tulevaan.

TPS:n isännöimä ottelu pelataan sunnuntaina kello 13.00 Yläkentällä.

Interin B-nuoret pelaavat lauantaina Kupittaa 7:llä kello 14.15 vastustajanaan KuPS. Ottelu on Interin tämän kauden viimeinen kotiottelu. Päätöskierroksella Inter pelaa Tuusulassa PKKU:ta vastaan. Interin tämän hetkinen sijoitus sarjassa on 8. kun vastustaja KuPS on viisi pistettä perässä sijalla 9. Inter B-KuPS lauantai kello 14.15 Kupittaa 7.