A- ja B-SM: A voittoon, B:lle harmittava tappio

A-nuorilla oli vastassaan PK-35/VJS YJ. Valmentaja David Moore ylisti jälleen kerran Interin kypsää pelaamista. Hänen mukaan Interillä oli pelissä selvä pallonhallinta ja pelin ohjat hyvin otteessa. Interin puolustuspeli toimi pelissä hyvin koko ajan eikä kotijoukkueelle tarjoutunut puolitoistatuntisen aikana lähes lainkaan maalipaikkoja. Hyökkäyspelissämme etenimme kärsivällisesti ja paikan tullen iskimme pallon maaliin, Moore kertoi. Interin maalintekijöinä Mikke Louhela 17. minuutilla, Jani Luoma 43. minuutilla ja loppulukemat 3-0 viimeisteli Saska Saveljeff 81. minuutilla.

B-nuorille päivä ei ollut kovin aurinkoinen vaikka joukkue hallitsi ensimmäistä puoliaikaa selvästi. Valmentaja John Allenin mielestä peli oli outo, toisella jaksolla Interin peli oli pitkän aikaa täysin hajallaan.

– Tämän päivän lopputulokseen olen hyvin pettynyt. Pahoja henkilökohtaisia virheitä puolustuksessa, kunto ja keskittyminen katosi täysin, peli oli ajoittain hirvittävää loistavan avausjakson jälkeen, Allen manaili.

Ottelun alku oli Interin kannalta onnistunut. Emil Peltonen pakotti Jaro-puolustuksen rikkomaan rankkarialueella ja Sakari Kurvinen laukoi pilkulta Interin 1-0 johtoon 10. minuutilla. Interin hallinta jatkui tästä eteenpäin eikä Jarolla ollut kovinkaan paljon sanottavaa pelin kulkuun komeaa ylärimalaukausta lukuun ottamatta. Interillä oli hyviä paikkoja siirtyä kahden maalin johtoon ennen taukoa, nyt taukolukemat kirjattiin 1-0.

Toisen jakson ensimmäiset 25 minuuttiia olivat Interin kannalta murheelliset. Jaro tuli tauolta ärsytettynä. Jaro hyökkäsi suoraviivaisilla nopeilla hyökkäyksillä, eikä Inter pystynyt torjumaan niitä, Allen harmitteli antaen Jarolle täyden tunnustuksen. Tuona aikana Jaro teki kolme osumaa ja tilanne oli 1-3.

– Teimme kolme vaihtoa ja viimeisen 15 minuutin aikana olimme jälleen täysillä mukana pelissä. Emil Peltonen kavensi tilanteeksi 2-3 komealla soolomaalilla kun peliaikaa oli viitisen minuuttia jäljellä. Meillä oli vielä hyviä paikkoja tasoittaa peli mutta tällä kerralla emme onnistuneet John Allen totesi.