A-ja B-junioreille tärkeät voitot

A-junioreiden ottelu Talin hallissa FC Viikinkejä vastaan päättyi Juha Lipposen valmentamalle joukkueelle 1-0. Ottelun ainoasta maalista vastasi sinimustien toppari Saska Saveljeff ottelun 77. minuutilla. Valmentaja Lipposen mukaan näistä ratkaisuotteluista pisteet ovat tärkeimmät eikä tyylipisteitä kerätä. Lipposen mukaan vastustajan erikoistilanteet ja muutamat pitkät syötöt maalivahti Aati Marttinen poimi mallikkaasti ja se oli yksi tärkeä osa voitossa. Kenttäpelaajista hän halusi nostaa esiin Jani Luoman, joka aiheutti vastustajalle vahvalla pelaamiselle koko ajan ongelmia. Voittonsa myötä joukkue vahvisti asemiaan neljän joukossa, mutta mitään ei vielä ole ratkaistu.

B-junioreilla oli ns. pakkovoitto, kun se kohtasi Järvenpäässä karsinnan heikoimman joukkueen JäPS:n. John Allenin suojatit tekivät sen mitä tarvittiin eli pisteet matkasivat sieltäkin sinimustien mukana Turkuun. Ottelun ainoan maalin teki jo ottelun toisella minuutilla Samuli Linjos. Allen manasi joukkueen viimeistelyä, mutta oli toki tyytyväinen kolmeen pisteeseen. Vaikka sinimustat hallitsivatkin ottelua, oli vastustajallakin hetkensä, mutta maalivahti Lauri Inkeroinen hoiti tehtävänsä täydellisesti. Myös B-juniorit vahvistivat asemaansa karsintasarjassa ja kahdella viimeisellä kierroksella riittää todella paljon panosta.