1.4.2017

A- ja B-junioreiden otteluissa suuret panokset

A-ja B-junioreiden SM-karsintasarjat saadaan päätökseen tänään lauantaina Kupittaalla. Panokset Interin molemmilla joukkueilla on hurjat – suora paikka varsinaisessa SM-sarjassa.

Ensimmäisenä joukkueista on vuorossa B-juniorit, jotka kohtaavat omassa ottelussaan Hongan kello 12.15 Kupittaa 5:lla. Tämän ikäluokan karsintasarjassa on lähes kaikki auki. Sarjataulukossa peräti kuusi joukkuetta on yhden pisteen sisällä. Ainoastaan HJK on varmistanut paikkansa varsinaiseen SM-sarjaan.

Inter on tällä hetkellä taulukossa viidennellä sijalla, joka ei vielä oikeuta paikkaan auringossa. Voitolla Inter pelaa varmuudella SM-sarjassa, eikä tasapelikään vie joukkueen mahdollisuuksia. Tappiolla sen sijaan peli taitaa olla pelattu.

A-juniorit pelaavat oman ottelunsa kaksi tuntia myöhemmin, eli kello 14.15 PK-35/VJS:n YJ- joukkuetta vastaan. Myös Juha Lipposen luotsaama ryhmä on tiukan paikan edessä. Tappioon ei ole varaa ja voitolla paikka SM-sarjassa on varma. Kumpaakin otteluun vapaa sisäänpääsy. Tervetuloa seuraamaan molemman ikäluokan otteluita.