1-0 Dahlström Benjamin 39′
2-0 Blummé Viggo 49′
3-0 Burton Samuel 71′

P20 ja P17 SM-karsinnat jatkuivat viikonloppuna FC Interin osalta, kun A-juniorit pelasivat Kupittaalla kauden ensimmäisen kotiottelunsa ja B-juniorit matkustivat Helsinkiin.

Interin A-juniorit kohtasivat sunnuntaina Kupittaalla Seinäjoen Jalkapallokerhon. Ottelu pelattiin haastavissa sääolosuhteissa ja ottelu tarjosikin useiden kaksinkamppailujen lisäksi kuusi maalia joukkueiden päädyttyä pistejakoon luvuin 3-3. A-junioreilla on nyt tuloksena kauden kolmesta ensimmäisestä pelistään kaksi tasapeliä ja yksi tappio.

-Keli oli hyvin vaikea ja molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia pelata omaa peliä. Ottelu oli hyvin fyysinen kaksinkamppailupeli ja tulos oli oikeutettu, Interin A-junioreiden valmentaja Niko Valikainen kommentoi ottelua.

Vierasjoukkue SJK lähti otteluun sarjan kärkijoukkueena, joten odotettavissa oli vauhdikas ja haastava kamppailu. Vierasjoukkue siirtyikin johtoon jo heti ottelun alussa kahdeksan peliminuutin jälkeen, mutta Interin A-juniorit osoittivat taisteluhenkeä noustuaan ottelussa kahdesti tappioasemasta. Toisella puoliajalla Interin juniorit tekivät kaksi maalia muutaman minuutin sisään ja nousivat ottelussa tappioasemasta 3-2 johtoon, kun ottelua oli pelattu 76 minuuttia. Ottelun loppu oli kuitenkin Interin kannalta harmittava, sillä SJK onnistui nousemaan tasoihin aivan ottelun viime hetkillä.

-Joukkueella on erittäin vahva usko omaan tekemiseen ja hyvä henki. Harmillisesti lisäajalla päästimme maalin, kun pallo pomppi boksin sisäpuolella, jossa vastustaja oli terävämpi ja laittoi pallon maaliin, kertoo Valikainen.

Interin B-juniorit matkustivat lauantaina edellisviikon tapaan Helsinkiin, jossa vastustajana oli tällä kertaa HJK. Jo ennakkoon vaikeaksi vastustajaksi tiedetty HJK voitti ottelun lopulta luvuin 3-0 ja Interin B-juniorit joutuivat jälleen palaamaan kotiin tyhjin käsin. B-junioreiden kauden alku on ollut vaikea ja joukkue on saalistanut kauden kolmesta ensimmäisestä pelistään vasta yhden pisteen.

Vaikka HJK lähti otteluun ennakkosuosikkina ja voitti lopulta selvin luvuin, oli ottelu pitkään hyvin tasainen ja molemmat joukkueet loivat maalipaikkoja.

-Ottelu oli erittäin hyvätasoinen ja vastakkain oli kaksi laadukasta joukkuetta. Peli oli hyvin vauhdikasta ja tasaista, molemmat joukkueet onnistuvat luomaan maalipaikkoja. Ensimmäinen maali oli harmillinen ja tuli ikävään paikkaan. Esitys oli meiltä positiivinen, jos ei huomioi tulosta, kommentoi FC Interin B-junioreiden valmentaja Jussi Nuorela.

HJK onnistui maalinteossa ensimmäisen kerran ensimmäisen puoliajan loppupuolella melkoisella lahjamaalilla. Interin B-juniorit jatkoivat takaiskusta huolimatta maalipaikkojen luomista ja onnistuivatkin siinä useaan otteeseen. Kun Interin B-juniorit eivät onnistuneet maalipaikoissaan, käytti HJK maalipaikkansa kliinisesti.

-HJK oli yksilöinä ja ratkaisupaikoissa tehokkaampi. Maalien tekeminen on meille tällä hetkellä vaikeaa. Ei riitä, että pelaa hyvin, jos luotuja maalipaikkoja ei onnistu käyttämään hyödyksi, harmittelee Nuorela.

Lopullisesti ottelu ratkesi ottelun 71. minuutilla, kun HJK:n Samuel Burton onnistui rangaistuspotkulta viemään joukkueensa turvalliseen 3-0 johtoon.