14.6.2019

B SM: FC Inter – HJK su 16.6.

(Kuva: Pia Kankare)

P17 SM-sarjan kärkipaikalla olevat Interin B-nuoret jatkavat otteluitaan tulevana sunnuntaina. Joukkueen koki viime kierroksella kauden ensimmäisen tappionsa, kun se joutui taipumaan paikallisottelussa TPS:lle lukemin 5-2.

– Keskiviikon peli oli tyypillinen paikallismatsi, missä kummallakin oli omat hetkensä ja se olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, kertaa valmentaja Jussi Nuorela.

– Meillä oli saumat ratkaista ottelu, mutta emme siihen pystyneet. Pienet yksityiskohdat ratkaisivat ja tällä kertaa TPS oli tehokkaampi omissa maalintekopaikoissaan. Kuten paikallisottelut yleensä, peli oli viihdyttävää ja kentällä nähtiin paljon tunnetta sekä tapahtumia, lisää Nuorela.

Seuraava ottelu pelataan sunnuntaina 16.6., jolloin Interin vieraaksi saapuu sarjataulukon kolmanneksi viimeisenä oleva HJK.

– Sunnuntain ottelu on meille jo kolmas viikon sisään. Onneksi joukkueesta löytyy leveyttä ja kentälle saadaan varmasti tuoreita jalkoja. HJK on aina HJK, joten makea matsi on taas tulossa ja lähdemme luottavaisin mielin kohti peliä, toteaa Nuorela.

P17 SM-sarjan ottelu FC Inter – HJK su 16.6. klo 13.15 Impivaaran nurmella. Tervetuloa kannustamaan sinimustia!