Valmentajakehitys

Valmentajakehitys

FC Interiin rekrytoidaan motivoituneita valmentajia, joilla on Interin identiteettiin soveltuva ajattelu- ja toimintatapa. Valmentajilta odotetaan vahvaa halua olla luomassa ja kehittämässä Interin ilmapiirin mukaista toimintaa. Interin valmentaja on motivoitunut kehittämään itseään ja hänen kanssaan käydään vuosittaiset kehityskeskustelut sekä sovitaan henkilökohtainen koulutussuunnitelma.

FC Interin valmentajapolun tavoitteena on kouluttaa tulevat ikäkausien vastuuvalmentajat, päätoimiset juniorivalmentajat sekä edustusjoukkueen valmentajat oman sisäisen valmentajakoulutuksen kautta.

Seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäminen

FC Interin seurayhteisö on osa Palloliiton Valmennusosaamisen kehittäjä -ohjelmaa. Ohjelmassa Inter huolehtii yhteistyössä Turun Nappulaliigan, Kimito Sportföreningin , Piikkiön Palloseuran ja Pargas IF:n kanssa alueen seurojen valmentajakoulutuksesta. Pilotin keskeisiä tavoitteita ovat:

  • Jokaisen seuran valmennuslinjan toteutuminen kentällä
  • Valmentajien eteneminen Palloliiton valmentajan koulutuspolulla
  • Valmentajien valmennusosaamisen kehittyminen
  • Tavoitteellisten valmentajien tukeminen kohti huippua
  • Uusien valmentajien innostaminen/sitouttaminen valmennustyöhön

 

Tulevat koulutukset seurayhteisössä

Koulutus Paikka Ajankohta Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Ikävaihekoulutus Turku 7.2., 16.2., 28.2., 15.3., 20.3., 28.3. mika.hemmila@fcinter.fi
Futisvalmentajan Startti Turku 6.4., 13.4., 18.4., 26.4. mika.hemmila@fcinter.fi
UEFA C Turku 20.8., 3.9., 17.9., 1.10., 14.10., 5.11. mika.hemmila@fcinter.fi

ValmentajaAkatemia

Seurayhteisön ValmentajaAkatemia keskittyy erityisesi valmentajien pedagogisen osaamisen vahvistamiseen. Samalla monipuolistetaan valmentajien lajiosaamista ja lisätään vuorovaikutusta ei vain oman seuran vaan laajemmin alueen valmentajien kesken. Tavoitteena on tarjota uusia näkökulmia valmentajuuteen ja jalkapalloon ylipäätään. Akatemian tarkoituksena on myös motivoida valmentajia jatkamaan henkilökohtaista kehityspolkuaan myös tulevaisuudessa.

Seurayhteisön seurat valitsevat ValmentajaAkatemiaan valmentajiaan, joilla on motivaatiota kehittyä valmentajana vahvistaen näin oman seuransa valmennusosaamista. Akatemian valmentajat kokoontuvat kerran kuussa. Tapaamisten välillä valmentajat saavat henkilökohtaista ohjausta kukin oman seuransa toimintaympäristössä.

Akatemiaan avataan myös muutama paikka seurayhteisön ulkopuolisille motivoituneille valmentajille.

Kysy lisää!

Mika Hemmilä
Seurayhteisön valmennustoiminnan kehittäjä
puh. 040 524 6487
mika.hemmila@fcinter.fi

Yhteistyössä