Interin tyttöfutiskerhossa vielä tilaa innokkaille pelureille

FC Interissä käynnistyy uusi tyttöfutiskerho jo tulevana lauantaina 6.4. Kupittaalla. Keväällä lauantaiaamuisin klo 9–10 toteuttava tyttöfutiskerho on suunnattu pääasiassa 6–9-vuotiaille. Mukaan mahtuu myös nuorempia pelureita.

Futiskerhon tarkoituksena on tutustuttaa aloittelevia harrastajia lajiin ja joukkuetoiminnan tapaiseen harjoitteluun matalalla kynnyksellä, mutta kuitenkin lajinomaisesti.

Tulevassa tyttöfutiskerhossa valmentajina toimivat Interin koulutetut ohjaajat. Kerhon vastuuvalmentaja Ilona Anttonen onkin innoissaan uudesta tyttökerhosta.

–Tyttöfutiskerho on loistava ja hauska tapa tulla tutustumaan lajiin. Tarkoitus on, että kaikilla on mukavaa ja sen jälkeen on helppo siirtyä mukaan joukkuetoimintaan. Kaikki 5-9-vuotiaat tytöt ovat erittäin tervetulleita mukaan, Ilona iloitsee.

Tyttötoimintaa kehitetään Interissä muutenkin vahvasti. Inter on saanut kehittämiseen seuratukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

–Tyttötoiminnassa Ilona Anttonen vastaa koordinaattorin roolissa valmentamisen lisäksi tyttötoiminnan kehittämisestä ja toiminnan vahvistamisesta. Kerhon kautta mukaan lähtevät tytöt pääsevätkin varmasti laadukkaaseen harrastamiseen kiinni, junioritoiminnan palvelupäällikkö Eveliina Hulkkonen muistuttaa.

FC Interin tyttöfutiskerho järjestetään 6.4.–8.6.2024 lauantaisin klo 9-10 Kupittaalla Turku Energia Areenan lämmitetyllä tekonurmella.

Tyttöfutiskerhon hinta on alkaen 85 € sisältäen ohjaukset sekä pelaajan korttelipelipassin ja vakuutusturvan. Lisämaksusta on mahdollista tilata osallistujalle Interin treenipaita.

Kaikki osallistujat saavat myös seurakortin, jolla pääsee seuraamaan edustusjoukkueen ja reservijoukkueen kauden jännittäviä kotipelejä.

Mukaan futiskerhoon tarvitaan säähän sopiva treenivaatetus ja juomapullo.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Ilmoittautumiset tyttöfutiskerhoon tästä.

 

Lisätietoja:

Junioritoiminnan palvelupäällikkö
Eveliina Hulkkonen, eveliina.hulkkonen@fcinter.fi

 

Sivu päivitetty 04.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit