Helmikuun vapaaehtoinen: Jarkko Knuutinen

FC Interin kuukauden vapaaehtoisten palkitsemiskampanjan helmikuun palkittu on 2013-joukkueen valmentaja Jarkko Knuutinen

Kuka olet ja milloin liityit mukaan seuran toimintaan?
– Jarkko Knuutinen. Inter 2013 joukkueen valmentaja. Liityin mukaan valmennustiimiin 2022 syksyllä.

Miksi päätit lähteä mukaan seuran vapaaehtoiseksi?
– Oma poika vaihtoi Interiin. Hetken yritin kannustaa kentän laidalla, mutta minulla oli hiukan aikaisempaa valmennustaustaa, ja ajattelin, että voisin olla hyödyksi kentän puolella.

Mikä vapaaehtoistyössä/ sinun roolissasi vapaaehtoisena on mielenkiintoisinta/ palkitsevinta?
– Työ tuntuu merkitykselliseltä, ja koen lasten liikuttamisen olevan itselleni tärkeää. Tietysti hienointa on nähdä lasten kehittyvän, ja osalla kiinnostus lajia kohtaan muuttuu jopa intohimoksi. Palkitsevinta on nähdä lasten onnistumisen elämykset ja riemu.

Minkä koet vapaaehtoistyössä/ sinun roolissasi vapaaehtoisena haasteellisimmaksi?
– Ehdottomasti oma ajankäyttö. Kentällä oleminen vie helposti mukanaan, mutta pitää muistaa, että on muutakin kuin vain jalkapalloa.

Haluatko kertoa, mikä juuri sinun seurassasi on parasta?
– Interissä tuntuu tällä hetkellä olevan hyvä yhteisöllinen meininki, ja junnupuoleen panostaminen näkyy.

Mikä sinun oma suosikkijoukkueesi on?
– Tietysti FC Inter, mutta nuoruuteeni aikoihin osuvat myös Manchester Unitedin voitokkaat vuodet, ja pelejä tuli pikkupoikana katsottua TV2:lta, ja toinen suosikkijoukkueeni tuli Manchesterin punaisista. Viime vuosina on tullut käytyä katsomassa useita matseja Old Traffordilla.

Mitä terveisiä haluaisit lähettää seuran jäsenille ja/ tai muille vapaaehtoisille?
– Kaikki tekevät todella arvokasta työtä, lasten liikuttaminen jos mikä, on arvokasta työtä. Pidetään yllä hyvä yhteishenki, ja työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen, niin Kupittaalla nähdään varmasti tulevaisuudessa paljon hienoja onnistumisia.

”Jarkko on valmentajana innostava, lapset hyvin huomioiva ja ennen kaikkea kommunikoinnissaan selkeä valmentaja! Jarkko antaa aikaansa valmennukselle paljon ja tulee treeneihin aina 100% valmistautuneena. Lisäksi hän on ”työkaverina” luotettava ja avoin. Suuri arvostus kaikelle sille työlle mitä Jarkko joukkueen eteen tekee.”
”Todella tärkeä hahmo joukkueessa. Hänestä löytyy niin auktoriteettia, että lämmintä tukea ja kannustamista. Tarttuu heti tarvittaviin asioihin ja toimii joukkueen isähahmona. Erinomainen valmentaja ja pitää hienosti langat hyppysissä.”
”Positiivinen ote valmennukseen, selkeä linjassaan ja antamissaan ohjeissa pojille. Myös huumoria unohtamatta. Huippu tyyppi.”
”Rauhallinen, suunnitelmallinen valmentaja. Korostaa tappion hetkellä eteenpäin katsomista ja virheistä oppimista, voiton hetkellä osoittaa selkeästi lapsille, mitä tehtiin oikein. Ilmentää Inter-henkeä!”
-kiittelivät Jarkkoa äänestäneet

Lämpimät kiitokset Jarkolle korvaamattoman tärkeästä työstäsi koko seuran puolesta!

Kuukauden vapaaehtoiset palkitaan M&M Kuntotalon lahjakortilla ja tuotepalkinnolla.

Sivu päivitetty 23.03.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit