Inter etsii junioreille uusia OTO-valmentajia

Etsimme FC Interin junioreille uusia, motivoituneita ja itsensä täysillä likoon laittavia OTO-valmentajia (oman työn/opiskelun ohella valmennusta tekeviä) sinimustiin väreihimme.

Interissä on tällä hetkellä yli 30 juniorijoukkuetta, joissa toimii yhteensä yli kuusikymmentä valmentajaa. Lisäksi perhe- ja eskarifutiksessa sekä tyttöfutiskerhossa toimii reilu kymmenen ohjaajaa. Seuramme olosuhteet ja puitteet mahdollistavat laadukkaan valmennuksen toteuttamisen. Toimimme Kupittaalla huipputasoisella Veritas Stadionilla ja sen välittömässä läheisyydessä olevalla lämmitettävällä tekonurmella Turku Energia Areenalla.

Interin valmentajapolun tavoitteena on löytää jokaiselle valmentajalle itselleen parhaiten soveltuva kehityspolku kohti omia unelmia ja tavoitteita. Viimeisimmän, alkuvuodesta 2024 toteutetun, valmentajakyselyn mukaan valmentajamme ovat erittäin sitoutuneita seuraan, sen toimintaan ja arvoihin. Tehdyn kyselyn mukaan Interin jäsenten kokema yhteisöllisyys, keskinäinen huolenpito, kunnioitus ja laadukas valmennus kuvaavat parhaiten Interin juniori- ja seuratoimintaa. Nämä seikat vaikuttavat varmasti siihen, että valmentajat viihtyvät kyselyn mukaan seurassa erittäin hyvin.

Interin valmennus- ja seuraorganisaatio mahdollistavat vahvan tuen seuravalmentajien kenttätoimintaan. Seuran valmentajien kehittymistä tuetaan valmentajien henkilökohtaisilla tutoroinneilla ja harjoitusseurannoilla, Suomen Palloliiton koulutuksilla sekä Interin säännöllisillä sisäisillä koulutuksilla. Valmentajien kehittymistä koordinoi seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjä Mika Hemmilä yhdessä Interin valmennuspäälliköiden Jani Mäenpään sekä Olli Juuselan kanssa.

Seuraan liittyviltä valmentajilta edellytetään intohimoa, lajirakkautta sekä ennen kaikkea vahvaa motivaatiota kehittää pelaajiaan, itseään ja Interin junioritoimintaa seuran arvojen mukaisesti. Valmentajanamme olet valmis heittäytymään mukaan pelaajien maailmaan ja se näkyy valmennustoiminnassasi päivittäin. Seuran arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Interin koulutuspolun vuoksi valmentajilta ei alkuvaiheessa vaadita tiettyä koulutustasoa, vaan valmentajapolku suunnitellaan kunkin lähtötasoon sopivaksi.

Lähde rohkeasti sinimustaan valmennusryhmään mukaan kehittämään seuraamme ja tavoittelemaan omia unelmiasi!

 

Yhteydenotot:

Jani Mäenpää
Huippu- ja nuoruusurheiluvaiheen valmennuspäällikkö
jani.maenpaa@fcinter.fi
p. 0400-522746

Olli Juusela
Lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkö
olli.juusela@fcinter.fi
p. 040-6791522

Sivu päivitetty 02.06.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit