Kevätkauden viimeinen perhetapahtuma lauantaina Ilpoisissa

InterAction-perhetapahtuma liikuttaa lapsia lauantaina Ilpoisten koulun kentällä. (Kuva Tara Jaakkola)

Inter on järjestänyt osana InterAction-kokonaisuuta yhdessä Turun Liikuntapalveluiden kanssa perheille suunnattuja liikunnallisia tapahtumia ympäri Turkua. Vuoden ensimmäisen puolikkaan tapahtumat tulevat päätökseen lauantaina 8.6. Ilpoisten koulun kentällä, missä liikunnallinen perhetapahtuma alkaa kello 10.00 ja päättyy 12.30.

Lauantaina tapahtuma noudattaa samaa kaavaa kuin edelliset lähiöiden perhetapahtumat. Paikalla olijat pääsevät tutustamaan eri urheilulajeihin, kuten jalkapallo, koripallo, salibandy ja frisbee golf turvallisessa ympäristössä. Paikalla vierailee myös lasten suosikkihahmo, Mehukatti.

InterAction-toiminnasta vastaava Jani Meriläinen on tyytyväinen kevätkauden lähiötoimintaan.

– Lähiötoimintaan, mihin kuuluu myös kivaloma-toiminta ja päiväkotivierailut, on osallistunut kevätkauden aikana lähes 1000 osallistujaa. Määrä on lähes puolet suurempi kuin vastaavaan aikaan viime vuonna, iloitsee InterAction-päällikkö.

Meriläisen mukaan lähiötoiminnan mahdollistamisesta kuuluu iso kiitos myös Turun Liikuntapalveluille.

– Turun Liikuntapalvelut on meille luonteva kumppani lähiötoiminnassa. Jaamme samat tavoitteet, mitä tulee lasten liikkumaan aktivointiin, joten on luontevaa toimia yhteistyössä heidän kanssaan. Tavoitamme heidän avullaan paljon lapsia ja Interin esikuvan roolin avulla toiminnasta tulee vaikuttavampaa. Tässä molemmat osapuolet voittavat, korostaa Meriläinen.

InterActionin syyskauden ohjelma lähiötoiminnan osalta on vielä auki. Siitä tiedotetaan kesäkuun lopussa.

 

Lisätietoja InterAction-toiminnasta

Jani Meriläinen

jani.merilainen@fcinter.fi

Sivu päivitetty 05.06.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit