Hippo-harrastepäivä Veritas Stadionilla su 21.4.

OP Turun Seutu ja FC Inter järjestävät yhdessä Turun alueen urheiluseurojen kanssa Hippo-harrastepäivän Veritas Stadionilla sunnuntaina 21.4.2024. Mukana tapahtumassa on urheiluseurojen lisäksi muita lapsiperheitä Turun seudulla tukevia toimijoita. Maksuttomassa tapahtumassa lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan eri urheilulajeja Turun alueen seurojen lajipisteillä upeassa urheiluympäristössä, Veritas Stadionin tekonurmella. Tervetuloa löytämään uusia harrastuksia!

Ilmoita perheesi mukaan Hippo-harrastepäivään tästä!

Hippo-harrastepäivä on koko perheen maksuton liikuntapäivä, joka tarjoaa monipuolisia lajikokeiluja eri-ikäisille lapsille. Harrastepäivää vietetään sunnuntaina 21.4. kello 11.00-15.00. Tapahtuman järjestelyjen sujuvoittamiseksi toivomme ilmoittautumista tapahtumaan etukäteen.

tervetuloa kokeilemaan useita eri urheilulajeja

Stadionin nurmella lapset ja perheet pääsevät pelaamaan useita eri urheilulajeja seurojen järjestämillä lajipisteillä. Mukana ovat jalkapallon lisäksi mm. salibandy, koripallo, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu. Tapahtumassa lajikokeiluihin kannustamassa on Hille Hippo sekä FC Interin edustusjoukkueen pelaajia.

Kulku stadionille tapahtuu stadionalueen kulmista, Olympiakatsomon ja Itäpäädyn välistä, sekä pääkatsomon ja Länsipäädyn välistä. Stadionilla on auki kioskimyynti.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa viettämään unohtumaton urheilupäivä Veritas Stadionilla!

Ilmoittautumiset tapahtumaan tästä.

Hippo-harrastepäivä on yleisötapahtuma, jossa kuvataan. Mikäli et halua itseäsi tai lastasi näkyvän kuvissa, ilmoitathan asiasta portilla sisääntulon yhteydessä. 

Sivu päivitetty 05.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit