Hippo-harrastepäivässä kokeillaan ja liikutaan Veritas Stadionilla

OP Turun Seutu ja FC Inter järjestävät yhdessä Turun alueen urheiluseurojen kanssa Hippo-harrastepäivän Veritas Stadionilla huomenna sunnuntaina 21.4.2024.  Maksuttomassa tapahtumassa lapset ja nuoret pääsevät liikkumaan ja kokeilemaan eri urheilulajeja Turun alueen seurojen lajipisteillä. Tervetuloa löytämään uusia harrastuksia!

Ilmoita perheesi mukaan Hippo-harrastepäivään tästä!

Hippo-harrastepäivä on koko perheen maksuton liikuntapäivä, joka tarjoaa monipuolisia lajikokeiluja eri-ikäisille lapsille. Harrastepäivää vietetään sunnuntaina 21.4. kello 11.00-15.00. Tapahtuman järjestelyjen sujuvoittamiseksi toivomme ilmoittautumista tapahtumaan etukäteen.

harrastepäivässä kokeillaan ja kannustetaan

Stadionin nurmella lapset ja perheet pääsevät pelaamaan useita eri urheilulajeja seurojen järjestämillä lajipisteillä.

Harrastepäivässä päästään liikkumaan ja viihtymään Tutojumpan, Turku Trojansin, Turun NMKY:n Yökoriksen, FBC:n , Turun Urheiluliiton, Turun Liikunnan, SOS-Lapsikylän, Projekti Radikaalin ja Mikaelinseurakunnan toimintapisteillä. Lajikokeiluihin on kannustamassa Hille Hippo sekä FC Interin edustusjoukkueen pelaajia koko päivän ajan.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa viettämään unohtumaton urheilupäivä Veritas Stadionilla!

Kulku stadionille tapahtuu stadionalueen kulmista, Olympiakatsomon ja Itäpäädyn välistä, sekä pääkatsomon ja Länsipäädyn välistä. Stadionilla on auki kioskimyynti.

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä.

Hippo-harrastepäivä on yleisötapahtuma, jossa kuvataan. Mikäli et halua itseäsi tai lastasi näkyvän kuvissa, ilmoitathan asiasta portilla sisääntulon yhteydessä. 

Sivu päivitetty 20.04.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit