Joululahjoitus tukirahastoon

Joululahjoitus tukirahastoon

Perheitä on monenlaisia. Useimmissa asiat ovat hyvin. Lapsilla on elämässään turvallisia aikuisia, mahdollisuus leikkiä ja löytää ystäviä. Vanhemmilla on ympärillään tukea ja apua elämän hankalimpiin hetkiin.

Kaikissa perheissä näin ei kuitenkaan ole. Liian usein taloudelliset syyt estävät lapsen harrastuksen ja sitä kautta yhteisöllisyyden kokemukset ja yhteiskuntaan integroitumisen. Kieli- ja kulttuurierot vaikeuttavat osaltaan avun löytämistä. Vanhemmille murhe lapsen harrastuksen mahdottomuudesta on suuri.

Me Interissä uskomme, ettei harrastamisen tule olla vain harvojen etuoikeus, vaan jokaisen mahdollisuus. Tukirahastomme kautta tuemme vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevia lapsia ja nuoria perheineen. Rahallisen tuen lisäksi autamme perheitä tukiprosesseissa. Vanhempien vajanainen kielitaito, luku- ja kirjoitustaidottomuus tai läheisten aikuisten puute eivät saa estää yhdenkään lapsen onnen kokemuksia.

Voidaksemme tukea näitä lapsia ja perheitä tarvitsemme kuitenkin apuasi.

 

Mitä jos perinteisten joulukorttien ja yrityslahjojen sijaan yrityksenne tukisi tänä vuonna lasten harrastusmahdollisuutta?

FC Interin tukirahastosta tuetaan heikoimmassa taloudellisessa asemassa olevien lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Rahasto jakaa vuosittain haettavien stipendien kautta avustusta seuran junioreille, joiden perheillä on vaikeuksia harrastusmaksujen kanssa. Jakoperusteet päätetään hakulomakkeen ja mahdollisten haastattelujen myötä. Ikäryhmästä riippuen n. 500 €:lla katetaan lapsen ja nuoren koko vuoden harrastusmaksut.

Kiitos, että mahdollistat tänä jouluna pienelle palloilijalle onnellisen vuoden.

Lue lisää tukirahastosta

Lahjoita Interin tukirahastoon

Mikäli haluat tehdä lahjoituksen laskulla, ole yhteydessä:

Eveliina Hulkkonen
junioritoiminnan palvelupäällikkö
Puh. 045 8810 681
Email. eveliina.hulkkonen@fcinter.fi

 

Psst!

Tutustu myös muihin tapoihin tukea lasten ja nuorten harrastamista.

Lue lisää yhteistyöstä

 

 


Rahankeräysluvan saaja: FC Inter Turku ry
Rahankeräysluvan myöntäjä: Lounais-Suomen poliisilaitos

Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Tukea ja edesauttaa FC Interin pelaajien jalkapallon harrastamista silloin, kun perheen sosioekonomisen tilanteen perusteella harrastuksen jatkaminen olisi muutoin vaarassa. Tarkoituksena on myös edistää ja tukea taloudellisesti jalkapalloilun junioritoimintaa Suomessa, sekä luoda parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset tukemalla junioreiden kasvua.

Tilinomistaja: FC Inter tukirahasto
Tilinumero: FI20 5716 9020 0784 94
SWIFT/BIC: OKOYFIHH
Rahankeräysluvan numero: RA/2019/232 (myönnetty: 12.3.2019)
Keräyksen toimeenpanoaika ja kerättävien varojen käyttöaika: 15.3.19–14.3.20, 1.1.21–30.11.21

Keräyksen toimeenpanoalue: Lounais-Suomi (Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kaarina, Kankaanpää, Karvia, Kemiönsaari, Kokemäki, Koski TL, Kustavi, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pomarkku, Pori, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rauma, Rusko, Salo, Sauvo, Siikainen, Somero, Säkylä, Taivassalo, Turku, Ulvila, Uusikaupunki, Vehmaa)SWIFT/BIC: OKOYFIHH
Rahankeräysluvan numero: RA/2019/232 (myönnetty: 12.3.2019)