13.6.2017

Timo Furuholm: Pieni loma teki joukkueelle hyvää

Inter on palannut maaottelutauolla vietetyn noin viikon mittaisen ”miniloman” jälkeen takaisin harjoitusten pariin. Joukkueen kapteeni Timo Furuholm myöntää, että pieni tauko teki hyvää joukkueelle.

– On hyvä saada aina vähän ajatuksia pois jokapäiväisestä työstä. Jokainen pystyi keskittymään viikon aikana muihin juttuihin ja viettämään aikaa rakkaitten kanssa pois kopilta. Kaiken kaikkiaan tämä loma teki joukkueelle hyvää, myöntää Furuholm.

Ihan täyttä lepoa joukkue ei kuitenkaan viettänyt. Pelaajilla oli kapteeni-Furuholmin mukaan ohjelmat, mitä piti loman aikana noudattaa.

– Meillä oli ohjelmat, minkä mukaan täytyi pitää kuntoa yllä loman aikana. Ihan täyttä lepoa viikko ei siis fyysisesti ollut, valottaa Furuholm.

Interin seuraava ottelu Veikkausliigassa on ohjelmassa tulevana lauantaina RoPS:aa vastaan. Furuholmin mukaan joukkueen fokus on jo tuossa ottelussa.

Koko viikon tekeminen valmistaa meitä RoPS-otteluun. Aloitimme sen jo sunnuntaina, kun tulimme takaisin harjoituksiin. Aikaa ei ole hukattavaksi, korostaa Furuholm.

Lisää Furuholmn ajatuksia tulevasta RoPS-ottelusta alta löytyvästä INTER TV:n haastattelusta.