Sami Sanevuori
Ville Nikkari -> Aho 84. min
Valtter Laaksonen -> Ojala 67. min

____________________________________________________________________________________

FC Inter kärsi sunnuntaina kolmannen perättäisen tappion, kun joukkue sai tunnustaa IFK Mariehamnin paremmakseen lukemin 2-0(1-0).

Ottelu noudatti samaa kaavaa kuin useta Interin tällä kaudella pelatut ottelut. Inter piti kyllä palloa, mutta todelliset maalipaikat ottelussa olivat Sinimustilla vähissä.

Avausjaksolla maaleja haettiin kaukolaukauksilla, mutta IFK:n maalissa pelannut Antti Kuismala ei joutunut venymään ihme pelastuksiin. Tilanteita ei kyllä ollut juuri IFK:llakaan, mutta kerran joukkue onnistui rymistelemään pallon Patrick Bantamoin selän taakse.

Maali syntyi pitkän sivurajaheiton seurauksena, kun Andreas Björk puski pallon ilman suurempia estelyjä tarkasti Interin maalin takakulmaan. Bantamoi oli tilanteessa vailla mahdollisuuksia.

Björkin maali oli avausjakson ainoa, joten puoliajalle mentiin IFK:n 1-0 johdossa.

Toinen jakso ei tuonut ottelun kulkuun juurikaan muutosta. Inter piti palloa ja IFK keskittyi vastahyökkäyksiin. Inter saikin painettua pelin maarianhaminalaisten päätyyn, mutta kesken hyvän otteen Interissäkin aikoinaan pelannut Mika Niskala päätti yhden vastahyökkäyksen hienoon maaliin.

Maalin jälkeen Inter jatkoi näennäistä hallintaa, mutta Teemu Turusen ottelun loppuhetkillä vähän ohi takatolpan mennyttä vapaapotkua lähemmäs Inter ei maalintekoyrityksissä päässyt. Näin ollen IFK otti lopulta ottelusta ansaitun 2-0 voiton.

IFK-ottelu päätti Interin osalta tiukka tahtisen toukokuun. Joukkueella on nyt hyvää aikaa hengähtää ja ladata akkuja seuraavaan Veikkausliigaotteluun, joka pelataan vasta 17.6 vieraskentällä MyPa:aa vastaan. Siihen otteluun joukkue odottaa takaisin Dominic Chattoa ja Timo Furuholmia, joiden fyysistä pelityyliä kaivataan kipeästi.