9.6.2018

P20 SM: Interille kärkiotteluun vieraita Lahdesta

Edellisen kerran Inter oli tulessa kaksi viikkoa sitten kun joukkue kävi Kuopiossa hakemassa tasapelipisteen 1-1 tuloksella. Siinä ottelussa Interin aloitus ei ollut paras mahdollinen sillä alla oli pitkä ja kuuma bussimatka.

Ottelussa valmennusvastuun kantanut David Moore totesi että Inter oli matkan kangistama ensimmäisen vartin aikana. KuPS käytti tilanteen edukseen ja siirtyi ottelun alussa 1-0 johtoon. Pikku hiljaa Inter sai koneensa käyntiin ja loi muutaman hyvän tasoituspaikan. Tasoitusta jouduttiin odottamaan toiselle puoliajalle kun Joni Lehto pyssytti vapaapotkun 25 metristä maalin yläkulmaan. David Mooren mukaan Inter pelasi jälleen kerran loistavasti, hallitsi ottelua täysin ottelun alkua lukuun ottamatta, mutta voittomaalia ei saatu aikaiseksi lukuisista tilanteista huolimatta. Tasapelin myötä Inter luiskahti sarjan piikkipaikalta kolmoseksi, pisteen Ilveksen ja Lahden perään.

Lahti on esiintynyt sarjassa hyvin vahvasti. Joukkue on kunnostautunut ennen kaikkea maalinteossa. Kuudessa ottelussa Lahti on saanut aikaiseksi 20 osumaa, Interin 12 vastaan. Lahden maalintekijöinä on kunnostautunut kolmikko Tomi Kult, Tim Martinen sekä Irfan Sadik.

Sunnuntaina selviää pureeko Lahden tehot vakuuttavasti puolustavaa Interiä vastaan ja onnistuuko kotijoukkue iskemään maaleja paikoistaan.

Urheilupuiston Yläkenttä klo 15.15 sunnuntaina 10.6. Yleisöä palvellaan totuttuun tapaan kahvipuffetilla.