2-1 Njazi Kuqi 62. min.
3-1 Christian Eissele 90+6 min.

Inter: Jukka Lehtovaara, Egzon Belica, Ari Nyman(Kennedy Nwanganga 56. min), Sebastian Mannström(Solomon Duah 56. min), Guy Gnabouyou, Joni Aho(Arttu Hoskonen 66. min), Erfan Zeneli, Lucas Garcia, Henri Lehtonen, Faith Obilor ja Njazi Kuqi.

Vaihtopelaajat: Aati Marttinen, Kalle Kauppi, Solomon Duah, Arttu Hoskonen ja Kennedy Nwanganga.

PS Kemi osoittautui Interille liian vaikeaksi vastustajaksi lauantaina Kemin Sauvosaaressa pelatussa Veikkausliigaottelussa. Kotijoukkue vei sateisessa säässä pelatun ottelun nimiinsä lopulta 3-1(2-0) lukemin.

Inter pääsi peliin melko mukavasti mukaan, mutta hyökkäykset olivat lopulta melko ponnettomia. Heti alusta asti Interillä oli vaikeuksia keskikenttäpelaamisen kanssa ja varsinkin pallonmenetykset olivat myrkkyä joukkueelle.

Juuri tällaisesta pallonmenetyksestä syntyi ottelun avausmaali. Joona Veteli voitti pallon keskialueella ja syötti sen vauhtiin Billy Ionsille. Tämä taas sai kenenkään estämättä kuljettaa palloa kohti Interin puolustuslinjaa, minkä edestä hän lopulta laukoi pallon maaliin.

PS Kemillä oli ensimmäisellä jaksolla pari muutakin hyvää paikkaa, mitkä Interin maalivahti Jukka Lehtovaara kuitenkin taitavasti selvitti.

Kemiläiset onnistuivat maalinteossa jälleen 37. minuutilla. Tuolloin Veteli katkaisi Interin pystysyötön ja keskitti lopulta pallon Erik Törnroosille, joka puski sen Lehtovaaran käsien kautta maaliin.

Toiselle jaksolle Inter tuli päättäväisesti. Joukkue oli lähellä Njazi Kuqin toimesta tehdä maalin 47. minuutilla, mutta Kemin maalivahti Juhani Pennanen torjui tilanteen hienosti. Jatkotilanteen siivosi maaliviivalta kotijoukkueen Aleksi Räihä.

Kemi oli vastaavasti lähellä lisätä johtoaan noin tunnin kohdalla. Interin onneksi avausmaalin tehneen Ionsin pusku osui vain ylärimaan.

Inter onnistui lopulta maalinteossa 62. minuutilla. Tuolloin Kuqi puski pallon tarkasti alakulmaan. Tilanteen alusti keskityksellä Lucas Garcia.

Inter painoi pelin väkisin kotijoukkueen päätyy kavennuksen jälkeen. Joukkue sai luotua monta ns. läheltä piti-tilannetta, mutta kemiläisten uhrautuva puolustuspelaaminen esti maalien synnyn.

Pelin lisäajalla Kemin Christian Eissele laukoi rankkarista loppulukemat 3-1.

– Tämä oli kaksijakoinen ottelu jälleen. Ensimmäisellä jaksolla olimme heikkoja ja annoimme kaksi maalia eteen vastustajalle. Tämän jälkeen pelaaminen oli tietysti vaikeaa, vaikka toisella jaksolla olimme selvästi parempi joukkue kentällä, sanoi päävalmentaja Shefki Kuqi pelin jälkeen.

Edellisessä ottelussa rökäletappion kärsineen Kemin vahva esitys ensimmäisellä jaksolla ei tullut Kuqille yllätyksenä. Inter sen sijaan oli askeleen vastustajaa perässä koko ajan.

– Kemi oli ärsytetty tähän peliin RoPS-tappion takia. Tämä oli meillä tiedossa, mutta silti olimme vaiheesss kokoa ajan. Vastustaja oli askeleen kaksi meitä edellä näki Kuqi.

Oman leimansa otteluun antoi kenttä, joka muistutti joistain kohdista enemmän suota kuin jalkapallokenttää. Tämän taakse Kuqi ei halunnut piiloutua.

– Ei pelaaminen ole tuolla kentällä helppoa. Virheitä tulee ja nyt maksoimme niistä päästettyinä maaleina. Kentän taakse on turha kuitenkaan piiloutua. Se oli sama molemmille, korosti Kuqi.

Interin asema sarjataulukon hännillä on tukala. Joukkue taistelee kynsin hampain säilymisen puolesta. Reilun viikon mukana olleen Kuqin mukaan tulevan viikon aikana on aikaa keskittyä harjoitteluun.

– Taistelu jatkuu. Meillä on tiivis viikko takana ja nyt on aikaa miettiä sen hyviä ja huonoja asioita. Näitä käymme sitten läpi harjoituksissa, päätti Kuqi.

Interin Veikkausliigaottelut jatkuvat reilun viikon kuluttua FC Lahden vieraana Lahdessa.