1-2 Guy Gnabouyou 66. min
1-3 Roope Riski 90. min

Inter: Aati Marttinen, Egzon Belica, Petros Kanakoudis, Ari Nyman, Sebastian Mannström, Benjamin Källman (Juho Salminen 82. min), Joni Aho, Solomon Duah (Kalle Kauppi 57. min), Philip Njoku, Kennedy Nwanganga (Guy Gnabouyou 57. min) ja Faith Obilor.

Vaihtopelaajat: Henri Saarinen, Guy Gnabouyou, Alban Ferati, Kalle Kauppi, Arttu Hoskonen ja Juho Salminen.

Tiistaina Veritas Stadionilla pelattu Interin ja SJK:n välinen Veikkausliigaottelu tarjosi maalittoman avausjakson jälkeen lopulta neljä maalia. Interin kannalta ikävää oli se, että maaleista kolme teki vierasjoukkue SJK. Ottelun lopputulos oli siis lopulta 1-3 (0-0).

Ensimmäinen jakso oli tasainen. Vaaralliset maalintekotilanteet olivat kummallakin joukkueella vähissä. SJK oli ehkä se hallitsevampi osapuoli saamalla avausjaksolla peräti kuusi kulmapotkua. Mitään supervaarallista näistä tilanteista ei kuitenkaan syntynyt.

Interin tilanteet tulivat Kennedy Nwangangalle, joka laukoi hyvästä paikasta ties minne ja Benjamin Källmanille, jonka pusku osui yläristikkoon.

Toisen jakson alku oli Interin kannalta sysimusta. Peliä ei ollut pelattu tauon jälkeen kuin reilu minuutti ja pallo oli Interin maalissa. Avausmaalin teki hiukan onnekkaasti lopulta Jarkko Hurme, joka sohi pallon lähietäisyydeltä maaliin.

Kolme minuuttia myöhemmin pallo oli jälleen Interin maalissa. Tällä kertaa verkkoon osui Roope Riski, joka laukoi pallon omasta kuljetuksesta varmasti maaliin pelin 50. minuutilla.

SJK:n Matej Hradeckylla oli vielä oiva paikka 62. minuutilla, mutta Interin maalivahti Aati Marttinen oli upeasti laukauksen tiellä, torjuen sen kulmaksi.

Vaihtojen myötä piristynyt Inter onnistui maalinteossa lopulta 66. minuutilla. Vaihdosta sisään tullut Guy Gnabouyou veivasi taidolla ja laukoi lopulta pallon tyylikkäästi ohi SJK:n maalivahti Mihkel Aksalun.

Inter haki vimmatusti tasoitusta ja saikin pelin kulkemaan hyvin. Aivan ottelun lopussa se sai huikean paineen SJK:n maalille. Kulmapotkun jälkitilanteesta joukkue sai pallon tolppaan, mutta sen jälkeen joukkue koki saman kohtalon kuin reilu viikko sitten Kuopiossa.

Interin Juho Salmisen tolpan jälkeen SJK pääsi vastahyökkäykseen, jonka Roope Riski päätti oman tolppalaukauksen jälkeen ottelun lopullisesti ratkaisseeseen kolmanteen maaliin.

SJK:n kolmannen maalin jälkeen Inter sai vielä kaksi kulmapotkua, mutta ei onnistunut enää lisämaalien tekemisessä. SJK otti lopulta siis ottelusta 1-3 voiton.

– Kyllä meillä oli ottelussa paikkoja, mutta viimeinen tarkkuus puuttui. Osuimme maalin kehikkoihin tai laukaukset menivät ohi, harmitteli Interin valmentaja Jami Wallenius.

Tehottomuuden lisäksi Wallenius harmitteli pelaajien henkilökohtaisia virheitä, joista Inter maksaa tällä hekellä kovaa hintaa.

– Vähän liikaa tulee nyt henkilökohtaisia virheitä, jotka ovat johtaneet liian usein maaleihin. Niin myös tänään ensimmäisessä maalissa. Tuloksien saamiseksi nämä virheet pitää vain tulevaisuudessa pystyä minimoimaan, korosti Wallenius.

Myös pelin lopun tolppa ja siitä seurannut seinäjokelaisten kolmas maali harmitti Inter-luotsia.

– Tuuri pitää ansaita, mutta sitä meillä ei tällä hetkellä ole. Pääsimme kavennuksen jälkeen peliin hyvin mukaan ja lopussa meillä oli hyvä saumat tulla tasoihin. Pallo osui kuitenkin tilanteessa tolppaan ja siitä SJK pääsi lopulta tekemään kolmannen maalin, kun otimme riskiä hyökkäyspäässä. Tilanne oli vastaava kuin Kuopiossa viikko sitten, murehti Wallenius.

Omille pelaajille Wallenius jakoi kiitosta asenteesta ja yrityksestä.

– Kyllä pelaajat antoivat jälleen kaiken. Siitä se ei kiinni ollut, päätti Wallenius.

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat jälleen ensi maanantaina, jolloin Veritas Stadionille saapuu vieraaksi VPS.