Otteluennakko: VPS-FC Inter

23.4.2016

Interin tiukka kolmen pelin viikko saadaan päätökseen huomenna sunnuntaina Vaasassa, missä joukkue kohtaa VPS:n kello 16.00 alkavassa Veikkausliigaottelussa. Ottelu pelataan Vaasan kenttäremontin takia Kaarlen Kentällä.

Joukkueet pääsevät huomiseen otteluun tasavertaisista lähtökohdista ainakin rasituksellisesti, sillä kumpikin joukkue pelasi torstaina ottelun Suomen Cupissa. Mitenkään mairittelevasti nuo ottelut eivät menneet. VPS hävisi omansa SJK:lle 2-1, kun taas Inter jäi PK-35 Vantaan jalkoihin lukemin 4-0.

Päävalmentaja Job Dragtsma myöntää, että PK-35 -ottelussa Interillä ei onnistunut mikään. Toisaalta myös vantaalaiset saivat edelleen hollantilaiselta kehuja.

– Täytyy muistaa, että PK-35:lla on joukkueessa erittäin hyviä pelaajia, jotka myös pelasivat hyvin. Me emme olleet ottelussa kuitenkaan missään vaiheessa mukana. Emme pystyneet lopulta edes haastamaan heitä. Paljon parannettavaa jää siis huomiseen peliin, myöntää Dragtsma.

Dragtsman mukaan paniikkinappulan painaminen on kuitenkin turhaa, sillä Veikkausliigassa Interin peli on kulkenut hyvin.

– Olemme pelanneet tappiotta Veikkausliigassa. En näe mitään syytä, miksei tämä jatkuisi huomenna. Torstain ottelu näytti meidän pelaajille, että mitään ei saada ilmaiseksi. Olemme varmasti valmiina huomenna ja haluamme voittaa, sanoo Dragtsma.

Huominen isäntäjoukkue VPS on uuden valmentajansa Petri Vuorisen muuttanut pelaamistaan rohkeampaan suuntaan. Dragtsma odottaakin vauhdikasta ottelua huomenna, vaikka ottelu onkin molemmille kolmas viikon sisään.

– VPS pääsee pelaamaan ensimmäistä kertaa kotikentällään ja haluaa varmasti näyttää parastaan kotiyleisön edessä. Uskon, että näemme vauhdikkaan ja viihdyttävän ottelun, päättää Dragtsma.

Interin tiukka otteluohjelma on vaatinut veronsa myös pelaajiston suhteen. Poissa kokoonpanosta ovat huomenna vammojen takia Henri Lehtonen, Joni Aho, Jukka Lehtovaara, Oskari Qvick ja Adama Tamboura. Kennedy Nwanganga sen sijaan palaa joukkueen vahvuuteen.

Veikkausliigan ottelu VPS-Inter pelataan siis huomenna sunnuntaina Kaarlen kentällä Vaasassa alkaen kello 16.00.