Otteluennakko: SJK-FC Inter

4.5.2016

Inter jatkaa otteluitaan Veikkausliigassa huomenna helatorstaina Seinäjoella. Seinäjoen Keskuskentällä SJK:ta vastaan pelattava ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 14.00 iltapäivällä.

Torstain kotijoukkue SJK:n alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin hyvä. Joukkue on pelannut toistaiseksi viisi ottelua, joista se on hävinnyt neljä ja pelannut kerran tasan. Puolustava mestari voitti tosin PS Kemin kentällä, mutta pelipassisekoilujen takia heidät tuomittiin hävinneeksi tuo ottelu 3-0.

Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan jokaiselle joukkueelle tulee sarjassa sekä ylä- että alamäkiä, kuten SJK:lle nyt.

– Kaikille joukkueille tulee aina ylä- ja alamäkiä. SJK tekee varmasti kaikkensa, että saavat kurssin käännettyä jälleen ylöspäin. Meidän tehtävänä on jatkaa SJK:n alamäkeä vielä huomenna, sanoo Dragtsma.

Inter aloitti Veikkausliigan hyvin. Neljä ottelua sujuivat ilman tappiota, kunnes joukkue hävisi viikko sitten niukasti RoPS:lle 2-1. Tappiosta huolimatta Dragtsma on ollut periaatteessa tyytyväinen joukkueen pelaamiseen. Ainostaan pallolliseen pelaamiseen hän toivoo lisää vaarallisuutta.

– Pallollinen pelimme ei ole tällä hetkellä tarpeeksi tehokasta. Pystymme kyllä pitämään palloa, mutta emme pysty pelaamaan sitä alueille, josta pystyisimme luomaan tilanteita. Tähän pyrimme saamaan parannusta jo huomenna, toteaa Dragtsma.

Inter on kahden edellisen kauden aikana ollut vahva Seinäjoella. Saldona kahdesta ottelusta on voitto ja tasapeli. Dragtsman toivoo saman trendin jatkuvan myös huomenna torstaina.

– Olemme onnistuneet Seinäjoella pelatuissa otteluissa erittäin hyvin. Vaikka SJK haluaa varmasti ottaa avausvoiton, niin luotan meidän mahdollisuuksiin kasvattaa pistesaldoamme, päättää Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella Jukka Lehtovaara ja Oskari Qvick. Henri Lehtosen, Philip Njokun ja Pape Sow’n pelaaminen ratkeaa viimeistään torstaina.

Veikkausliigan ottelu SJK-FC Inter pelataan siis huomenna torstaina Seinäjoen keskuskentällä alkaen iltapäivällä kello 14.00.