3.9.2020

Näytön paikka -turnaus mahdollisuus näyttää kelpoisuutta eFutisliigaan

 

Veikkausliiga ja Telia järjestävät Näytön paikka -turnauksen e-jalkapalloilijoille. Turnauksessa pelaajat voivat näyttää taitojaan Veikkausliigaseuroille ja taistella pääsystään edustamaan suosikkiseuraansa alkavassa eFutisliigassa. Turnaus järjestetään 25.9.2020 ja se pelataan FIFA20-pelillä.

eFutisliiga on Veikkausliigan ja Telian yhteinen e-urheilusarja, johon osallistuvat kaikki Veikkausliigan seurat. Uusi e-urheilusarja käynnistyy keskiviikkona 4. marraskuuta. eFutisliigan viikottaisia lähetyksiä voi seurata MTV:n ja Telian kanavista. Jokaista seuraa edustaa kaksi e-urheilijaa. Myös FC Inter hakee sarjaan kahta pelaajaa, joten syyskuussa pelattava turnaus on oiva paikka näyttää kykyjä ja osaamista huippupelaajien joukossa.

Näytön paikka -turnaukseen voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat. Turnaukseen osallistuvat pelaajat saavat ilmoittautuessaan kertoa seurat, joita he haluaisivat mahdollisesti edustaa eFutisliigassa. Turnauksen lisätiedot ja ilmoitautumisohjeet löydät Telia Esport Seriesin verkkosivuilta.

Lisätietoja myös Veikkausliigan sivuilta.