Lahjoita kausikortti

Lahjoita kausikortti hyväntekeväisyyteen

FC Inter lahjoittaa vuosittain kausikortteja valitsemilleen seuran arvojen mukaisille kohteille. Kaudella 2020 seuran lahjoituskohteita ovat Sykerö, Turun kaupungin lastensuojelulaitokset sekä Turun vastaanottokeskus. Myös sinä voit tukea näitä kohteita omalla lahjoituksellasi.

Kausikortin lahjoittaminen on helppoa. Voit valita Tiketistä oman kausikorttisi oston yhteydessä myös hyväntekeväisyyskortin. Voit ostaa Tiketistä hyväntekeväisyyskausikortin myös ilman, että ostat samalla kausaria itsellesi. Hyväntekeväisyyskausikortin voi ostaa myös FC Interin toimistolta toimiston aukioloaikoina.

Ostaessasi hyväntekeväisyyskausarin voit valita mille seuran yhteistyökohteista toivot juuri sinun korttisi kohdistettavan. Hyväntekeväisyyskausari on muovinen Light-kausikortti. Hyväntekeväisyyskortin hinta on 77 € sisältäen muovikortin ja toimituskulut. Hyväntekeväisyyskortin hinta on 77 € myös early bird -hintaportaan umpeuduttua.

Seura toimittaa kaikki Tiketin verkkokaupasta ostetut hyväntekeväisyyskortit Turun kaupungin lastensuojelulaitoksille, Turun vastaanottokeskukseen sekä Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerölle. FC Interin kausikortit eivät ole henkilökohtaisia, joten voit lahjoittaa kortin myös muulle toivomallesi kohteelle tilaamalla sen Tiketistä esimerkiksi toivomasi organisaation nimellä ja valitsemalla haluamasi toimitustavan ja -osoitteen.


Sykerö

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö järjestää monipuolista toimintaa syöpään sairastuneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Sykerö-toiminnasta perheen vanhemmat ja lapset saavat tukea vertaisiltaan. Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö on Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen alainen osasto. Sykerö-kerho toimii pääsääntöisesti vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin.

Lue lisää

Turun kaupungin lastensuojelulaitokset

Turun kaupungilla on kahdeksan omaa lastensuojelulaitosta, joista kaksi toimii perhetukiyksikkönä. Lastensuojelulaitoksissa asuvat lapset on sijoitettu joko avohuollon tukitoimenpiteenä tilapäisesti tai huostaanotettuina toistaiseksi. Kun lapsi asuu lastensuojelulaitoksessa, laitos toimii hänen kotinaan. Lasta tuetaan ihmissuhteiden ylläpitämisessä.

Lue lisää 

Turun vastaanottokeskus

Suomen Punaisen Ristin ylläpitämä Turun vastaanottokeskus vastaanottaa ja majoittaa Suomeen saapuvia turvapaikanhakijoita. Turun Vastaanottokeskus on ottanut vastaan vuosittain satoja uusia turvapaikanhakijoita. Turvapaikanhakija viettää keskuksessa useissa tapauksissa vain muutamia viikkoja, ns. ensivaiheen vastaanoton ajan ja siirtyy sitten toiseen vastaanottokeskukseen odottamaan turvapaikkaprosessinsa edistymistä.

Lue lisää