Medialle

Akkreditointi kotiotteluihin

Haluamme varmistaa median edustajille mahdollisimman hyvät työolosuhteet. Tämän vuoksi kaikkiin FC Interin kotiotteluihin on akkreditoiduttava, ellei erikseen toisin mainita. Emme valitettavasti voi automaattisesti taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille hakijoille. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan hakijalle aina kirjallisesti.

Akkreditointia on haettava viimeistään ottelua edeltävänä päivänä klo 12.00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Voimassa olevat koronarajoitukset vaikuttavat ottelutapahtumiin myös median osalta. Palloliiton ohjeiden mukaisesti otteluun voidaan toistaiseksi ottaa median edustajia paikalle vain hyvin rajallisesti.

Voit hakea akkreditointia kerralla yhteen tai useampaan kotiotteluun.

Hae akkreditointia Veikkausliigan kotiotteluihin

Harjoitusten mediaohje

Harjoituksia saa taltioida mediassa julkaistavaksi vain FC Interin suostumuksella.

Harjoitusten kuvaaminen ei saa häiritä joukkueen harjoittelua. Median edustajien tulee pysytellä kentän ulkopuolella ja oltava valmiita väistämään seuran edustajan niin pyytäessä. Joukkueen valmentajilla ja joukkueenjohtajalla on oikeus pyytää median edustajia poistumaan.

Harjoitusten taltioimisesta tulee sopia etukäteen sähköpostitse: jenna.dietrich@fcinter.fi

 

Haastattelupyynnöt

Annamme mielellämme haastatteluja. Kaikki haastattelupyynnöt tulee esittää keskitetysti sähköpostitse: jenna.dietrich@fcinter.fi.

 

Lehdistötilaisuudet ja -tiedotteet

Mikäli et vielä saa FC Interin lehdistötiedotteita, voit liittyä seuran medialistalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jenna.dietrich@fcinter.fi. Medialistalle liitetään vain median edustajia.

 

Aineistot

Voit ladata alta FC Interin logon. Logosta ei saa käyttää muita versioita. Logon käytöstä on sovittava erikseen. Veikkausliigan materiaalit ovat ladattavissa Veikkausliigan omasta materiaalipankista.