Medialle

Akkreditointi kotiotteluihin

Haluamme varmistaa median edustajille mahdollisimman hyvät työolosuhteet. Tämän vuoksi kaikkiin FC Interin kotiotteluihin on akkreditoiduttava, ellei erikseen toisin mainita. Emme valitettavasti voi automaattisesti taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille hakijoille. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan hakijalle aina kirjallisesti.

Hae akkreditointia Veikkausliigan kotiotteluihin

Kotiotteluiden mediaohje

Alla oleva mediaohje pätee Veikkausliigan kotiotteluissa, ellei toisin ilmoiteta. Europelien ja Suomen Cupin mediaohjeet toimitetaan erikseen akkreditoituneille median edustajille.

Lehdistötila
Median edustajille varattu lehdistötila sijaitsee Veritas Stadionin katutasossa. Kulku tapahtuu pääkatsomon VIP-sisäänkäynnistä. Kulkuluvat ovat noudettavissa lehdistötilasta lähtökohtaisesti 75 minuuttia ennen ottelun alkua alkaen.

Katsomopaikat
Median työtasolliset katsomopaikat ovat B- ja C- lohkojen yläosassa.

Kuvaajat
Kuvaajaliivit voi noutaa kulkuluvan noudon yhteydessä lehdistötilasta. Veikkausliigan tv-sopimuksen mukaisesti Ruudun kuvaajilla on yksinoikeus kentällä kuvaamiseen, myös ottelun päätyttyä. Muut kuvaajat voivat taltioida tapahtumia kentän reunalta.

Haastattelut
Pelaajien haastattelu ottelun jälkeen on mahdollista mixed zonella. Mixed zone sekä kuvausseinät sijaitsevat pukukoppikäytävällä.

Lehdistötilaisuus
Lehdistötilaisuus järjestetään ottelun loputtua lehdistötilassa.

Harjoitusten mediaohje

Harjoituksia saa taltioida mediassa julkaistavaksi vain FC Interin suostumuksella.

Harjoitusten kuvaaminen ei saa häiritä joukkueen harjoittelua. Median edustajien tulee pysytellä kentän ulkopuolella ja oltava valmiita väistämään seuran edustajan niin pyytäessä. Joukkueen valmentajilla ja joukkueenjohtajalla on oikeus pyytää median edustajia poistumaan.

Harjoitusten taltioimisesta tulee sopia etukäteen sähköpostitse: jenna.dietrich@fcinter.fi

 

Haastattelupyynnöt

Annamme mielellämme haastatteluja. Kaikki haastattelupyynnöt tulee esittää keskitetysti sähköpostitse: jenna.dietrich@fcinter.fi.

 

Lehdistötilaisuudet ja -tiedotteet

Mikäli et vielä saa FC Interin lehdistötiedotteita, voit liittyä seuran medialistalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jenna.dietrich@fcinter.fi. Medialistalle liitetään vain median edustajia.

 

Aineistot

Voit ladata alta FC Interin logon. Logosta ei saa käyttää muita versioita. Logon käytöstä on sovittava erikseen. Veikkausliigan materiaalit ovat ladattavissa Veikkausliigan omasta materiaalipankista.