Eurooppa-liiga

Eurooppa tulee Turkuun

FC Inter pelaa tänä kesänä Euroopassa. Vastavuoroisesti Eurooppa tulee vierailulle Turkuun. Sinimustat aloittavat Eurooppa-liigan ensimmäiseltä kierrokselta, joka pelataan 11. ja 18. heinäkuuta – toinen otteluista kotona Veritas Stadionilla ja toinen vastustajajoukkueen kotikentällä Eurooppassa. Se, kummin päin ottelut pelataan ja kuka on vastustaja, selviää arvonnassa tiistaina 18. kesäkuuta.

Liput

Yleinen lipunmyynti alkaa maanantaina 24.6. klo 12. Liput ovat myynnissä ainoastaan Ticketmasterin verkkokaupassa ja lipunmyyntipisteissä.

Liput FC Interin kausikorttilaisille

Kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus FC Interin Eurooppa-liigan kotiotteluihin. Lipunmyynti kausikorttilaisille aukeaa 1.6. klo 12. Kausikorttilaisten ennakkoliput ovat myynnissä ainoastaan Ticketmasterin verkkokaupassa. Lippuja ei ole mahdollista ostaa ennakkoon FC Interin toimistolta. Kausikorttilaiset saavat ohjeet lippujen ennakko-ostoon sähköpostitse lauantaina 1.6.2019.

Kausikorttialiset ovat oikeutettuja alennettuun hintaan ostaessaan lippunsa 1.6.-27.6.2019. Tämän jälkeen ostetut liput ovat normaalihintaisia myös kausikorttilaisille.

Pääkatsomo

Liput ovat myynnissä toistaiseksi pääkatsomon A-E -lohkoihin. A- ja B-lohkojen sisäänkäyntien välinen katsomonosa toimii anniskelukatsomona myös Eurooppa-liigan kotiotteluissa. Anniskelukatsomon ikäraja on K18.

Portilta Ennakkoon Ticketmasterista* Kausikortilla 1.-27.6.
Aikuiset 25 € 20 € 15 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät 15 € 10 € 10 €
Nuoret, 12-17 -vuotiaat 15 € 10 € 10 €
Lapset, 7-11 -vuotiaat (alle 7v. ilman omaa paikkaa veloituksetta) 5 € 5 € 5 €

 

Premium-liput

Premium-liput sisältävät ruokailun ennen ottelua ja pehmustetun penkin pääkatsomon parhailta paikoilta. Pehmustetut paikat ovat anniskelualuetta, joten voit nauttia juomia myös katsomossa. Huomioithan, että anniskelualueella lapsien (alle 18 v.) seurassa tulee olla aina aikuinen.

Portilta Ennakkoon Ticketmasterista* Kausikortilla 1.-27.6.
Premium-lippu, aikuiset 40 € 40 € 40 €
Premium-lippu, alle 12-vuotiaat (alle 3v. veloituksetta) 20 € 20 € 20 €

*Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen Ticketmasterista ostettavat liput ovat saman hintaisia kun portilta ostettavat.

Lippujen hinnat sisältävät Ticketmasterin toimituskulut alkaen 1,50-2,50 €/lippu. Hinnat voimassa FC Interin Eurooppa-liigan ensimmäisen kierroksen kotiottelussa.

Yrityksille

Haluatko yrityksesi näkyville tuhatpäisen yleisön eteen? FC Interin Eurooppa-liigan kotiottelun mainospaikat ja aitiot ovat nyt myynnissä. Myös lipunmyynti on jo avoinna FC Interin yhteistyökumppaneille! Lippuja ja mainospaikkoja on rajoitetusti.

Kysy lisää ja varaa omasi:

Jyrki Hongisto
jyrki.hongisto@fcinter.fi
puh. 0400 158 384