Eurooppa-liiga

Eurooppa tulee Turkuun

FC Inter – Brøndby IF
to 18.7. Veritas Stadionilla

Inter pelaa tänä kesänä Eurooppa-liigaa ja kohtaa ensimmäisellä karsintakierroksella tanskalaisen Brøndby IF:n. Otteluparin ensimmäinen osa pelataan vieraskentällä Tanskassa to 11.7. klo 19.00 (Tanskan aikaa) ja toinen osa Interin kotikentällä Veritas Stadionilla to 18.7. klo 18.30 alkaen.

Liput

Liput ovat myynnissä ennakkoon ainoastaan Ticketmasterin verkkokaupassa ja lipunmyyntipisteissä. Huom! Lippuja ei voi ostaa Interin toimistolta.

Liput FC Interin kausikorttilaisille

Kausikorttilaisilla oli etuosto-oikeus FC Interin Eurooppa-liigan kotiotteluihin 1.-27.6.  Kausikorttilaiset ovat saaneet ohjeet lippujen ennakko-ostoon sähköpostitse.

Kausikorttilaiset ovat oikeutettuja alennettuun hintaan ostaessaan lippunsa 1.6.-27.6.2019. Tämän jälkeen ostetut liput ovat normaalihintaisia myös kausikorttilaisille.

Katsomot

Liput ovat myynnissä pääkatsomon A-E -lohkoihin sekä Olympiakatsomon L-, M- ja N-lohkoihin. A- ja B-lohkojen sisäänkäyntien välinen katsomonosa toimii anniskelukatsomona myös Eurooppa-liigan kotiotteluissa. Anniskelukatsomon ikäraja on K18.

Interin kannattajakatsomo sijaitsee A-lohkossa. Mikäli haluat ostaa lippuja kannattajakatsomoon, ota yhteyttä kannattajaryhmiin: Ultraboyz ja Armada.

Brøndbyn kannattajat sijoittuvat Olympiakatsomon J-lohkoon.

Portilta Ennakkoon Ticketmasterista* Kausikortilla 1.-27.6.
Aikuiset 25 € 20 € 15 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät 15 € 10 € 10 €
Nuoret, 12-17 -vuotiaat 15 € 10 € 10 €
Lapset, 7-11 -vuotiaat (alle 7v. ilman omaa paikkaa veloituksetta) 5 € 5 € 5 €

 

Premium-liput

Premium-liput sisältävät ruokailun ennen ottelua ja pehmustetun penkin pääkatsomon parhailta paikoilta. Premium-paikat sijaitsevat C-, D-, E- ja F-lohkoissa riveillä 16-19. Pehmustetut paikat ovat anniskelualuetta, joten voit nauttia juomia myös katsomossa. Huomioithan, että anniskelualueella lapsien (alle 18 v.) seurassa tulee olla aina aikuinen.

Portilta Ennakkoon Ticketmasterista* Kausikortilla 1.-27.6.
Premium-lippu, aikuiset 40 € 40 € 40 €
Premium-lippu, alle 12-vuotiaat (alle 3v. veloituksetta) 20 € 20 € 20 €

*Ennakkoliput myynnissä alennettuun hintaan ottelua edeltävän päivän klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen Ticketmasterista ostettavat liput ovat saman hintaisia kun portilta ostettavat.

Lippujen hinnat sisältävät Ticketmasterin toimituskulut alkaen 1,50-2,50 €/lippu. Hinnat voimassa FC Interin Eurooppa-liigan ensimmäisen kierroksen kotiottelussa.

Yrityksille

Haluatko yrityksesi näkyville tuhatpäisen yleisön eteen? FC Interin Eurooppa-liigan kotiottelun mainospaikat ja aitiot ovat nyt myynnissä. Myös lipunmyynti on jo avoinna FC Interin yhteistyökumppaneille! Lippuja ja mainospaikkoja on rajoitetusti.

Kysy lisää ja varaa omasi:

Jyrki Hongisto
jyrki.hongisto@fcinter.fi
puh. 0400 158 384