Kärkiryhmä-tapaamisia yhteistyökumppaneille

9.11.2016

Tapaamisia tullaan järjestämään kuukausittain ja niihin kutsutaan kerralla 4-5 eri yhteistyökumppanin edustajaa. Kärkiryhmän tarkoituksena on yhdessä pohtia, miten yhteistyötä voidaan kehittää ja miten siitä saadaan kaikkien osapuolien näkökulmasta eniten irti. Samalla Interin yhteistyökumppanit tutustuvat toisiinsa ja verkostoitumisen myötä löydetään toivottavasti kokonaan uusia yhteistyömuotoja.

– Inter on pieni organisaatio ja siksi myös ulkopuolelta tulevat kehitysideat ovat enemmän kuin tervetulleita. Jo olemassa olevien kumppaneiden, niin pitkäaikaisten kuin uudempienkin, kanssa saamme varmasti kehitettyä toimintaamme kaikille mieluisaan suuntaan, sanoo Interin markkinointijohtaja Carita Varjonen.

Ensimmäinen Kärkiryhmä-tapaaminen järjestetään tänään Interin yhteistyökumppani Viking Linen järjestämällä piknik-risteilyllä. Ensimmäiseen tapahtumaan osallistuivat Carita Varjosen lisäksi M&M Kuntotalon toimitusjohtaja Jani Hurme, Hartwallin Jerry Uotinen, Viking Linen myyntijohtaja Kai Koskinen sekä Eckes-Graninin toimitusjohtaja Timo Laukkanen.