Kalle Kauppi ja Henri Lehtonen jatkavat Interissä

15.11.2016

Koko Interin juniorikoulun läpikäyneen 24-vuotiaan Kalle Kaupin sopimus kattaa kauden 2017. Kuluneella kaudella 20 Veikkausliigan ottelua pelannut Kauppi on tyytyväinen jatkosopimukseen.

– On erittäin hyvät fiilikset jatkaa Interissä. Viime kausi oli vaikea ja oikeastaan mikään ei mennyt niin kuin suunniteltiin. Siitä lähdetään siis parantamaan ja olen varma, että näin myös tulee tapahtumaan, päättää Kauppi.

Myös Interin kapteenina vuodesta 2007 asti toiminut Henri ”Pänä” Lehtonen jatkaa Interissä kauden 2017. 36-vuotias Lehtonen on pelannut urallaan peräti 343 Veikkausliigan ottelua. Lehtonen on kaiken kaikkiaan edustanut sinimustia värejä vuodesta 1998 lähtien.

Interin osalta kulunut kausi päättyi liigakarsintoihin, mikä oli luonnollisesti pettymys joukkueen kapteenille.

– Viime kausi oli suuri pettymys itselleni ja joukkueelle. Lopussa kuitenkin pääsimme lähelle oikeaa tasoamme ja saimme säilytettyä sarjapaikkamme. Oloni oli erittäin huojentunut ja päällimmäisenä mielessäni oli, että haluan jatkaa uraani ja nimenomaan tässä upeassa seurassa, jossa haluan saavuttaa vielä paljon. Mitaleita, pokaaleja, europelejä, listaa Lehtonen.

– Haluan, että ensi kaudella pystymme osoittamaan kaikille kannattajille oikean paikkamme sarjan kärjessä ja tuomaan Turkuun menestystä. Ylpeydellä olen sinimustaa paitaa kantanut ja toivon kantavani sitä vielä pitkään päälläni kentällä sekä sen jälkeen katsomosta käsin niille tulevaisuuden menestyjille. Kauan eläköön Inter!