Pelikentät

   

Kaikki turnauksen ottelut pelataan Kupittaan tekonurmikentillä Veritas Stadionin välittömässä läheisyydessä. Finaali- ja pronssiottelut pelataan Veritas Stadionin kaudelle 2023 asennetulla tekonurmikentällä. 

Turnauksen ottelut pelataan Kupittaalla sijaitsevilla tekonurmikentillä Turku Energia Areenalla ja Kupittaa 2:lla. Kupittaa 5 -tekonurmikenttä toimii lämmittelykenttänä. Finaali- ja pronssiottelut pelataan Veritas Stadionin tekonurmella.

Kaikilla turnauksen kentillä on myös valaistus. Turku Energia Areenana ja Kupittaa 2 -kentän välillä sijaitsee katsomot, joista voi seurata molempien kenttien otteluita. Finaali- ja pronssiotteluissa käytössä ovat

Kenttä

Pelikentille on merkitty tekninen alue ja pelinaikainen lämmittelyalue. Otteluissa käytetään Palloliiton toimittamia pelipalloja (3kpl). Joukkueiden vastuulla on kenttäaitauksen sisäpuolelle jääneiden pallojen toimittaminen oman maalin viereen. Kenttävastaava huolehtii aidatun alueen ulkopuolelle joutuneet pallot takaisin alueelle.

Ottelutapahtuma

Lämmittelyt suoritetaan Kupittaa 5 tekonurmikentällä. Ainoastaan päivän ensimmäiset otteluparit ja lauantai-illan ensimmäiset otteluparit voivat suorittaa alkulämmittelyn myös pelikentällä. Joukkueiden tulee olla valmiina pelikentällä viimeistään viisi minuuttia ennen ottelun alkua.

Otteluaikataulu on tiivis. Käytännössä ottelujen välissä joukkueilla on noin 10 minuuttia aikaa suorittaa siirtymiset. Ottelunsa päättäneet joukkueet siirtyvät välittömästi pois pelikentältä ja pelaajakatoksesta. Ottelun loppupalaverit pidetään pukukopissa. Loppuverryttelyn voi suorittaa lämmittelyn tapaan Kupittaa 5 tekonurmella.

Kai Pahlman SM-lopputurnaus 2023 aluekartta:

Kai Pahlman SM-lopputurnaus 19.-22.10. aluekartta.

Pelikentät:

Turku Energia Areena / Kupittaa 1

Stairon Areena / Kupittaa 2

Lämmittelykenttä: Kupittaa 5

  1. Turnaustoimisto, Veritas Stadionin pääty 1.krs
  2. Ensiapupiste
  3. Buffet
  4. Unica-ravintola Linus (os. Joukahaisenkatu 3)
  5. Pihlajalinna lääkärikeskus (os. Joukahaisenkatu 9)
  6. Yleisö-WC

 

Kupittaan tekonurmikentät löytyvät osoitteesta Blomberginaukio 4, 20720 Turku. Kartta alla.