Liveseuranta ja ottelupöytäkirja

   

Otteluparin kotijoukkueen edustaja huolehtii ottelun sähköisestä pöytäkirjan pitämisestä sekä Palloliiton ohjeistamasta tilastoinnista. Huolehdittehan, että kokoonpano ja ottelun avauskokoonpano on merkitty Tasoon viimeistään 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Otteluissa ei ole käytössä edestakaisia vaihtoja. Vaihdot suoritetaan avustavan erotuomarin kautta ja merkitään Live-seurantaan. Ottelun tuomari tarkistaa otteluseurannan oikeellisuuden ottelun päätyttyä.

 

Numeroitu pelaajaluettelo täytyy päivittää TASO-palvelussa viimeistään 18.9.2023. Kai Pahlman-turnauskokoonpanon ulkopuolelle jäävät pelaajat tulee merkitä TASO:ssa EI AKTIIVISEKSI turnauksen ajaksi. Joukkueiden pitää seurata, että jokainen turnauskokoonpanossa ollut pelaaja tulee turnauksen aikana pelanneeksi vähintään yhden kokonaisen puoliajan. Turnauskokoonpano tulee lähettää tulospalveluvastaava Kaisa Virusmäelle sähköpostiin kaisa.virusmaki@fcinter.fi. Tähän viestiin tulee myös merkitä, jos pelaajalla on eri numero vieraspaidassa.

Kotijoukkueella tulee olla paikalla ottelussa henkilö, joka on Tasossa merkittynä ottelun vastuuhenkilöksi. Hänen tulee osata käyttää myös Tason Live-seurantaa.

Ohje: Live-tulosseuranta