Playmakers

UEFA Playmakers -ohjelman kautta FC Inter tarjoaa tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Harjoitukset on tarkoitettu 5-8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Kevään ensimmäinen Playmakers-harjoitusjakso järjestetään 17.4. – 3.7. lauantaiaamupäivisin klo 10-11 Interin lämmitetyllä tekonurmikentällä Turku Energia Areenalla. 

Muutama innokas tyttöfutari mahtuu vielä mukaan, joten ilmoittauduthan pian alla olevasta linkistä!

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko pohjautuu Disneyn Frozen 2 -elokuviin. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen jalkapallon joukkuetoimintaan.

Ensisijaista keväällä käynnistyvässä ohjelmassa on koulutettujen valmentajien luoma turvallinen ja kannustava ympäristö, tyttöjä liikunnan pariin innostava ohjaustapa, sekä vastuullisesti ja terveysturvallisesti toteutetut harjoitustapahtumat.

Mukaan tarvitset iloista mieltä ja liikunnalliset varusteet sekä oman nimikoidun vesipullon.

Jakson hinta on 50 € sisältäen korttelipelipassin, vakuutuksen, Interin jäsenyyden jäsenkirjeineen sekä ohjauskerrat.

Vallitsevan koronavirustilanteen takia seuraamme tarkasti tilannetta ja noudatamme THL:n ja Palloliiton suosituksia, sekä tiedotamme välittömästi ilmoittautuneille ajankohtaisista harjoituksiin liittyvistä asioista. Koronan takia futiksen peruuntuessa, tulemme palauttamaan halukkaille jo maksetut osallistumismaksut takaisin.

Harjoituksiin pääset ilmoittautumaan alla olevasta linkistä. Täytä lapsen yhteystiedot lomakkeella ja maksa osallistumismaksusi, niin vahvistat osallistumisesi Playmakers -harjoituksiin. Lapsen korttelipelipassia ja vakuutusturvan hankkimista varten tarvitsemme myös lapsen syntymäajan ja kotiosoitteen. Ilmoitathan saman perheen sisarukset erillisillä ilmoittautumisilla, kiitos.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Lämpimästi tervetuloa mukaan Interin tyttöfutikseen!

Lisätiedot:
Eveliina Hulkkonen, p. 045 8810681, eveliina.hulkkonen@fcinter.fi

Yhteistyössä