Playmakers

UEFA Playmakers -ohjelman kautta FC Inter tarjoaa tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Harjoitukset on tarkoitettu 5-8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Seuraava Playmakers-harjoitusjakso järjestetään keväällä 2022. Ilmoitamme tarkemmasta ajankohdasta täällä heti sen varmistuttua.

Harjoitukset pidetään lauantaiaamupäivisin klo 10-11 Interin lämmitetyllä tekonurmikentällä Turku Energia Areenalla. 

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen jalkapallon joukkuetoimintaan.

Playmakers-harjoituksissa pääset mukaan koulutettujen valmentajien luomaan turvalliseen ja kannustavaan ympäristöön. Ohjelmassa erityishuomio kiinnitetään tyttöjä liikunnan pariin innostavaan ohjaustapaan.

Mukaan tarvitset iloista mieltä ja liikunnalliset varusteet sekä oman nimikoidun vesipullon.

Jakson hinta on 50 € sisältäen korttelipelipassin, vakuutuksen, Interin jäsenyyden jäsenkirjeineen sekä ohjauskerrat.

Vallitsevan koronavirustilanteen takia seuraamme tarkasti tilannetta ja noudatamme THL:n ja Palloliiton suosituksia, sekä tiedotamme välittömästi ilmoittautuneille ajankohtaisista harjoituksiin liittyvistä asioista. Koronan takia futiksen peruuntuessa, tulemme palauttamaan halukkaille jo maksetut osallistumismaksut takaisin.

Harjoituksiin pääset ilmoittautumaan alla olevasta linkistä. Täytä lapsen yhteystiedot lomakkeella ja maksa osallistumismaksusi, niin vahvistat osallistumisesi Playmakers -harjoituksiin. Lapsen korttelipelipassia ja vakuutusturvan hankkimista varten tarvitsemme myös lapsen syntymäajan ja kotiosoitteen. Ilmoitathan saman perheen sisarukset erillisillä ilmoittautumisilla, kiitos.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan Interin tyttöfutikseen!

Lisätiedot:
eveliina.hulkkonen@fcinter.fi

Yhteistyössä